Luemme Raamattua

Tervetuloa lukemaan Raamattua kanssamme!

Luemme joka päivä Raamatusta sekä Vanhaa että Uutta testamenttia. Raamatunkohtien ohessa joku kohtaamispaikkalainen kertoo, millaisia ajatuksia raamatunkohdat heissä herättävät.

Voit seurata lukuohjelmaa nettisivulta tai RSS-syötettä käyttäen. Syötteen osoite on: http://www.kohtaamispaikka.net/index.php?option=com_content&view=category&id=58&format=feed&type=rss Saat syötteen käyttöösi klikkaamalla tuota linkkiä tai kopioimalla osoitteen selaimeesi, sähköpostiohjelmaasi, johonkin muuhun lukuohjelmaan tai vaikkapa älypuhelimeesi.  

17. lokakuuta: 5. Moos. 14, Room. 8

5. Moos. 14

Room. 8

 

Tälle päivälle pohdittavaksi: Nimeä joku kaunis ja/tai rohkaiseva kohta raamatusta. Uskoisin että niitä löytyy paljon, mutta omalla kohdallani tämän päivän tekstien viimeinen virke on kauniiden ja rohkaisevien raamatunkohtien kärjessä. Se menee näin: “...ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme”.
 
Tämän päivän teksteissä on paljon muitakin asioita kuin tuo edellä mainitsemani. Niissä on asioita joita on vaikea ymmärtää. Asioita joita tulisi tutkia tarkemmin. Asioita joita olisi hyvä ymmärtää. Mutta kuitenkin nostaisin tuon edellä mainitun kaikkein tärkeimmäksi. Tuli elämässä tai jopa kuolemassa vastaan mitä vaan, niin meidän, Jeesukseen uskovien, on hyvä pitää mielessä että mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Aamen!
 
Kun katsoo taivaalle ja näkee kuinka pieni sitä on suhteessa melkein mihin tahansa maailmankaikkeudessa. Kun lukee uutisia ja huomaa päivä päivältä olevan todennäköisempää että maailma nykymuodossaan tulee loppumaan vuosikymmenten, ellei jopa vuosien sisällä. Kun miettii elettyä elämää ja huomaa kuinka paljon on mennyt väärin. Kun miettii tulevaisuuttaan ja alkaa epäillä että pystyykö siihen kaikkeen mitä edessä on. Näiden pohdiskelujen keskellä on hyvä muistuttaa itselleen edellä mainitusta raamatunkohdasta. Jos johonkin tässä elämässä tulisi luottaa, niin siihen että mikään ei erota meitä Jumalan rakkaudesta. Siunausta päivääsi,   
 

- Tomppa

Kävijöiden kertomaa

KohtaamisPaikka-ilta oli tarkoitus pitää ensimmäistä kertaa kaupunginkirkossa 1.2.2009. Pari tuntia ennen iltaa oli aikomus tarjoilla kirkon edessä lämmintä juotavaa, syötävää ja jutella ohikulkijoiden kanssa.

Lue lisää...