Jumala korjasi isäsuhteeni

Isäsuhteeni oli lapsuudestani asti vaikea isän sairauden takia: isäni oli vakavasti psyykkisesti sairas eikä siksi voinut hoitaa meitä lapsia oikein. Siksi äitini ei voinut elää hänen kanssaan, ja me jouduimme sisareni kanssa elämään yksinhuoltajaäidin kanssa kolmistaan.

Lue lisää...

Jeesuksen seuraan Alfa-kurssilta

Keväällä 2005 kävin KohtaamisPaikan alfakurssin, jonne löysin kadunvarsi-ilmoitustaulussa olleen julisteen perusteella. Elämän tarkoitukseen ja Jumalaan liittyvät kysymykset olivat olleet mielessä aina välillä parin vuoden ajan.

Lue lisää...

Alfasta uskoon ja Pyhän Hengen täyteyteen

Olin 25-vuotias, kun erosin kihlatustani. Olin elänyt hänen kanssaan avoliitossa, mutta parisuhteessa eläessäni koin elämäni tylsäksi. Olin miettinyt, että tätäkö tylsyyttä kestää koko lopun elämää. Hankin koiran ja muutin Kortepohjan ylioppilaskylään ja aloin viettämään opiskelijaelämää.

Lue lisää...

Laktoosinsietokyky palasi

Olin kauan rukoillut ja odottanut parantuvani laktoosi-intoleranssista. Vaivani oli aiemmin ollut niin paha, että en voinut edes pientä HYLA-jogurttia syödä tai tilkkaa HYLA-kermaa ottaa kahviini ilman, että mahani meni sekaisin. Jos olisin juonut lasillisen tavallista piimää, olisin kahden tunnin kuluessa joutunut oksentamaan ja ripuloimaan ja väsymys olisi ollut suuri.

Lue lisää...

Parantumaton ihottuma helpotti

Olen kärsinyt seborrea-tyyppisestä ihottumasta pääasiassa hiuspohjassa ala-asteikäisestä alkaen, siis yli 20 vuotta. Sitä ovat tutkineet niin koulu-, opiskelija- kuin työterveyslääkäritkin ja kaikkien viesti on ollut sama: vaivaan ei ole olemassa parantavaa hoitoa, lääkkeillä kyetään vain hillitsemään oireita. Sen kanssa pitää vain oppia elämään.

Lue lisää...

Jumala johdatti ja puhui monella tavalla

Olen ollut pitkään kyllä uskossa, mutta joitain vuosia minulta on puuttunut seurakuntayhteys. Olin ollut aiemmin mukana soluseurakuntamallisessa seurakuntayhteydessä, mutta se lopetti toimintansa. Ennen kesän 2006 New Wine -tapahtumaa olin rukoillut muutosta hengelliseen elämääni ja myös sitä, että Jumala osoittaisi minulle paikkani ja laajemman tehtäväni seurakunnassa.

Lue lisää...

Liikenneonnettomuudesta aiheutuneet kivut katosivat

Olin auto-onnettomuudessa elokuussa 2005. Onnettomuudessa niskani retkahti ja sain iskun päähäni. Puoli vuotta onnettomuuden jälkeen jouduin todella huonoon kuntoon. En pystynyt liikkumaan kunnolla, niskaani särki jatkuvasti ja minulla oli paha olla. Ainainen kipu koetteli myös henkisesti. En pystynyt edes laittamaan ruokaa itselleni. Sukulaiseni auttoivat tekemällä minulle valmiita annoksia, jotka tarvitsi vain lämmittää. Onneksi ystäväni KohtaamisPaikasta kävi katsomassa minua säännöllisesti. Hän myös rukoili puolestani.

Lue lisää...

Uskoontulo työkaverin avustuksella

Tulin uskoon helmikuussa 2006 työkaverini avustuksella. Sitä ennen en varsinaisesti kieltänyt uskovani Jumalaan, mutta en myöskään voinut sanoa olevani uskovainen. Tiesin, jonkun tai jonkin ohjailevan elämääni ja sydämessäni uskoin, että tuolla ylhäällä on jotain. Uskoontuloni ei ollut varmasti sattuma. Luulen, että Jumala oli tarkoittanut sen tapahtuvaksi juuri niin kuin se tapahtui.

Lue lisää...

Migreeni parantui

Opiskelin toista vuotta, kun syksyllä 2003 migreenit alkoivat. Koulu aiheutti stressiä ja kiireitä ja usein koulupäivät venyivät liian pitkiksi. Unohdin syömisen ja sen, että olisi hyvä juoda tarpeeksi, samoin ulkoilu jäi vähiin. Migreenikohtaus tulikin usein iltapäivällä tai alkuillasta.

Lue lisää...

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...