Metallisiru katosi silmästä

Mieheni käytti kulmahiomakonetta, ja tuossa työssä hänen silmäänsä lensi metallia koneen hiontakipinästä. Mieheni hakeutui heti hoitoon, mutta lääkäri ei saanut metallinkappaletta pois silmästä.

Lue lisää...

Urheiluvamma parani

Perheeseeme kuuluu kaksi jalkapalloilevaa poikaa (13v, 16v). Liikunta, liikkuminen ja jalkapallotouhut ovat olleet molemmilla pojilla jo vuosia eppuluokasta lähtien keskeinen osa elämää ja harrastus on tuonut todella tärkeitä asioita lastemme ja perheemme elämään.

Lue lisää...

Arjen pieniä ihmeitä

Jeesuksen seurassa kulkevan elämä on usein aika jännää. Jokapäiväisessä elämässä tulee vastaan pieniä ihmeitä, joista ei aina huomaa iloita tai kertoa eteenpäin. Tässä muutama välähdys omasta elämästäni.

Lue lisää...

Hän säät ja ilmat säätää

KohtaamisPaikka-ilta oli tarkoitus pitää ensimmäistä kertaa kaupunginkirkossa 1.2.2009. Pari tuntia ennen iltaa oli aikomus tarjoilla kirkon edessä lämmintä juotavaa, syötävää ja jutella ohikulkijoiden kanssa.

Lue lisää...

Motorinen kehitys normalisoitui

Poikavauvamme motorisessa kehityksessä oli pahoja viivästymiä ja fysioterapeutti ehti jo todeta, että poikamme on hänen vaikein potilaansa. Olen käynyt KohtaamisPaikan miesten raamattupiirissä, jossa olemme saaneet vuosien varrella monia merkittäviä rukousvastauksia.

Lue lisää...

Lapsemme on rukousvastaus

Mentyämme naimisiin elokuussa 2005 aloin rukoilla perheenlisäystä. Olin tuolloin 25-vuotias. Rukoilin melkein päivittäin, että Jumala antaisi meille lapsen tai lapsia, ja asian puolesta rukoiltiin usein eri yhteyksissä. Syksyllä 2007 tai alkutalvesta 2008 puolestamme rukoiltiin KohtaamisPaikka-illassa. Olimme tuolloin jo kahden vuoden ajan rukoilleet Jumalalta lasta.

Lue lisää...

Syöpä katosi

Kaksi kertaa minulta on laseroitu alkava ihon pintakudoksessa oleva kohdunkaulan syöpä (carsinoma in situ vaihe) ja sitten tuli tarve kolmanteen kertaan. Minut laitettiin heti leikkausvuoroon seuraavien kuukautisten jälkeen, eli n. kuukauden päähän. Kuullessani tästä en ollut huolissani ollenkaan. Halusin ottaa kaiken vastaan mitä elämä tuo. Olin saanut lahjoista suurimman: uskon Jeesukseen, joten mitään muuta en tarvitse.

Lue lisää...

Jumalan järjestämä tapaaminen

Osallistuimme New Wine-tapahtumaan kesällä 2008. Olin mukana rukouspalvelussa. Rukouspalvelijoitten ryhmä kokoontui aina ennen tilaisuutta rukoilemaan yhdessä. Rukoilin erityisesti sitä, että voisin oppia kuulemaan Jumalan puhetta.

Lue lisää...

Hyvät yöunet

Jumala toimi omassa ja perheeni elämässä KohtaamisPaikan kautta hyvin konkreettisesti. Meidän vauvan ja taaperon yöunien puolesta rukoiltiin ja rukousvastaus tuli heti seuraavana yönä. Rauhalliset yöunet ovat jatkuneet siitä lähtien.

Lue lisää...

Rukous auttoi lapsettomuuteen

Olimme vaimoni kanssa jo menossa lapsettomuushoitoon, sitten tapahtui ihme: olin alfa-kurssilla, jossa asian puolesta rukoiltiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin vaimoni sai huomata olevansa raskaana. Kun laskeskelimme hieman tarkemmin, huomasimme, että vauva oli saanut alkunsa juuri niinä aikoina, kun asian puolesta oli rukoiltu!

Lue lisää...

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...