Selän parantuminen johti syvempään Jumalan tuntemiseen

Kaaduin 9-vuotiaana luistimilla niin, että häntäluuni murtui. Kaatumisen jälkeen en kävellyt kahteen päivään, ja vanhempani luulivat, että halvaannun. Isku oli niin kova. Toivuin kuitenkin, mutta selkä on vaivannut siitä lähtien eri tavoin.

Lue lisää...

Puutumisvaiva parantui

Eräässä KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkolla parannuin huomaamattani minua öisin vaivanneista kiusallisista käsien puutumiskohtauksista.

Lue lisää...

Tiedonsana rytmihäiriöistä

Minulla on joskus rytmihäiriöitä. Yleensä ne tulevat, jos rasitan esimerkiksi puutarhatöissä itseäni liikaa tehdessäni töitä ylävartalolla. Syksyllä 2009 sattui erikoisesti, sillä rytmihäiriöitä saattoi tulla levossakin. Niin oli tapahtunut jo useana päivänä. Tosin tuntemukseni olivat muljahduksia, jotka tasoittuivat pian, mutta kuitenkin ne olivat epämiellyttäviä.

Lue lisää...

Jumala vastasi rukoukseen Siwan nurkalla

Olin tulossa töistä kotiin kesäisenä tiistai-iltapäivänä, kun tapasin kaupungilla naapurustossamme asuvan perheen äidin ja pojan. Vaihdoimme kuulumisia ja kävi ilmi, ettei tämä äiti kuullut toisella korvallaan mitään, se oli ollut aivan tukossa jo muutamia päiviä.

Lue lisää...

Sijoiltaan mennyt olkapää parani New Wine -tapahtumassa

Vasen olkapääni meni sijoiltaan kesäkuun alussa 2009. Olkapää oli mennyt kahdesti aiemminkin sijoiltaan koripallopeleissä ollessani noin 16-vuotias, mutta se ei ollut vaivannut minua lainkaan näinä vuosikymmeninä.

Lue lisää...

Kilpirauhaslääkitys tehosi vastoin odotuksia

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...

Anteeksianto päätti vuosien vihan

Olen yksinhuoltaja, eronnut lapseni isästä, kun lapsemme oli vuoden ikäinen. Yhdessäoloaikamme ja eromme olivat raskaita, ja päädyimme mm. pahoinpitelyn takia käräjille.

Lue lisää...

Vauvan yöunet parantuivat kertaheitolla

Tyttövauvamme oli monta kuukautta heräillyt öisin 5-6 kertaa siten, että häntä piti rauhoitella. Sitten pyysin, että asiaa muistettaisiin KohtaamisPaikassa, koska aloin olla kovin väsynyt.

Lue lisää...

Liha-allergia parantui KohtaamisPaikka-illassa

Minulla on ollut vuosia liha-allergia, ja pari vuotta sitten jouduin jättämään sian- ja naudanlihan kokonaan pois ruokavaliostani, kun oireet pahenivat. Kyseinen allergia on ns. perinnöllinen koska omalla isälläni on samanlainen.

Lue lisää...

Polvivamma parantui

Talvella 2010 olimme 6-vuotaan tyttäreni kanssa laskettelemassa. Tyttäreni nautti siitä valtavasti ja oli juuri oppinut laskemaan suuriakin rinteitä. Hän halusi mennä kumpareikkoon, jonka luulin turvalliseksi. Rinteessä olikin suuri kuoppa, johon hänen suksensa ohjautui. Tyttäreni mono ei lähtenyt irti suksesta vaan jalka jäi kuoppaan tytön vauhdin jatkaessa eteenpäin.

Lue lisää...

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Satutin selkäni marraskuun alussa 2012, kun olin tyhjentämässä kuormaa peräkärrystä. Selkäkipu oli kiusallinen varsinkin öisin.

Lue lisää...