Vauvan sydän parantui

Kolmisen viikkoa ennen laskettua aikaa lastamme haluttiin tutkia ylimääräisessä ultraäänitutkimuksessa, koska hänen kasvustaan oltiin huolestuneita. Vauva oli kohdussa hyvän kokoinen, mutta sivulöydöksenä tarkka lääkäri huomasi sydämessä jotain epätavallista. Asiaa tutkittiin lopulta kahden lääkärin ja neljän kätilön silmin ja ultraäänessä näkyi sydämessä aortan koarktaatio eli ahtauma aortan laskevassa kaaressa.

Lue lisää...

Astmani helpotti ja muita rukousvastauksia

Minulla on ollut astma jo vuosia ja sitä hoidetaan lääkkeellä, jota otan aamuin illoin sisään hengittämällä. Lääke on tehonnut tosi hyvin, eikä astma ole juuri elämääni haitannut, kunhan olen muistanut ottaa lääkkeeni. Syyskuussa 2011 sydämessäni todettiin flimmeri eli eteisvärinä ja sen hoitamiseksi tehtiin sairaalassa sydämen rytmin palautus sähköisesti.

Lue lisää...

Kateissa olleet paperit löytyivät rukousvastauksena

Menetin jokin aika sitten työpaikkani ja tarve hakea uusia töitä tuli todella yllättäen ja nopeasti. Kaikki koulu- ja työtodistukseni olivat perusteellisesti hukassa muuton ja vuosikymmenen tarpeettomuuden jäljiltä ja etsin niitä vaimoni kanssa useana päivänä parin viikon aikana.

Lue lisää...

Jeesuksen merkitys kirkastui KohtaamisPaikassa

Kun olin 19, elämäni oli romahtamassa. Paljon pettymyksiä lyhyen ajan sisällä. Lisäksi paljon raskaita muistoja lapsuudesta, joista vaikea päästä yli. Elämän tarkoitus kateissa ja kaikki oli hyvin synkkää. Olin yksin ja masentunut. Muistin iltarukouksen jonka isoäitini oli opettanut. Päätin kokeilla rukousta. Laitoin kädet ristiin ja sanoin mielessäni: "jos siellä on joku, niin auta".

Lue lisää...

Kaikesta kiittäen

Parisen vuotta sitten rakas ystäväni, jonka kanssa olimme aina käyneet srk:n tilaisuuksissa ja kirkossa, kysäisi lähtisinkö KohtaamisPaikan Alfa-kurssille. Alfa kuulosti lupaavalta ja myönnyin heti tietämättä sen tarkemmin, minne menemme. Onneksi lupasin, sillä pääsin elämäni upeimmalle matkalle, joka jatkuu edelleen, kiitos Herran!

Lue lisää...

Päkiä parani New Wine -tapahtumassa

Olin kärsinyt vuoden selittämättömästä päkiän kiputilasta oikeassa jalassani. Toimin työssäni liikunnan- sekä tanssin opettajana ja näin ollen työnkin tekeminen on ollut toisinaan melko kivuliasta. Lääkärit väläyttivät minulle myös leikkausvaihtoehtoa, johon en kuitenkaan ollut uskaltanut vielä tarttua erilaisten riskien vuoksi.

Lue lisää...

Selkäni parani

Olen liikuntapedagogiikan opiskelija ja liikunta on aina ollut osa elämääni. Alaselän nikamissani on pitkään ollut rakenteellista vikaa, mutta suurimman osan aikaa se ei ole haitannut millään tavalla. Helmikuussa 2011 selän nikamat siirtyivät normaalista rasituksesta johtuen väärään asentoon hermoratojen päälle, mikä esti melkein kaiken liikunnan. Jopa kävely tuotti tuskaa.

Lue lisää...

Jeesus paransi päänsärkyni

Olin ollut koko päivän liikenteessä ja kiertänyt työni puolesta rippijuhlia ympäri kaupunkia. Oli tosi kuuma ilma. Juominen jäi vähäiseksi. Illalla totesin, että liian vähäiseksi. Olin alfa-kurssin tiimiläisenä Lehtisaaressa. Alfassa pystyin kyllä soittamaan laulut ja kuuntelin opetuksenkin.

Lue lisää...

Jumala paransi vakavan masennuksen

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...

KohtaamisPaikka-illasta tuli käännekohta elämässäni

Olin kokenut kipeän hylkäämisen avioerossa vuonna 1996, olin toipunutkin, mutta paljon kipua oli jäljellä. Onneksi minulla oli ollut koko eroprosessin ajan uskovia ystäviä tukenani ja olin hakenut apua mm. lukemalla ja käymällä sisäisen eheytymisen viikonlopussa. Kuitenkin olin rikki.

Lue lisää...

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Eräässä KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkolla parannuin huomaamattani minua öisin vaivanneista kiusallisista käsien puutumiskohtauksista.

Lue lisää...