Selkäkipu jäi KohtaamisPaikkaan

Satutin selkäni marraskuun alussa 2012, kun olin tyhjentämässä kuormaa peräkärrystä. Selkäkipu oli kiusallinen varsinkin öisin.

Lue lisää...

Ihottuma parani

Minulla oli kainaloissa ärtyisää ja kutisevaa ihottumaa, jonka syytä ei saatu selville. Lääkärit väittivät sitä atooppiseksi ihottumaksi ja sanoivat, ettei muu kuin rasvaaminen auta.

Lue lisää...

Suhde lapseemme normalisoitui

Toiseksi vanhimman lapsemme kanssa alkoi tulla vaikeita kommunikaatio-ongelmia oikeastaan vasta aikuisuuden kynnyksellä. Olin taitamaton ja välimme tulehtuivat perusteellisesti, eikä hän halunnut lopulta olla kanssani enää missään tekemisissä.

Lue lisää...

Hermopinne parani KohtaamisPaikka-illassa

Minulla oli ollut jonkin aikaa todella kivulias hermopinnesärky lapaluiden tienoilla. Särky säteili aina sormiin saakka. Kipu herätti yöllä ja kaikenkaikkiaan oli vaikea löytää asentoa, jossa särky olisi taittunut. Särkylääkkeistä ei ollut mitään apua, enkä niitä kokeilun jälkeen viitsinyt syödäkään.

Lue lisää...

Rakennuslupa löytyi

Olimme rakentaneet talon, mutta muuttotarkastuksessa tarvittavaa kirjallista rakennuslupaa emme löytäneet mistään. Tarkastus lähestyi uhkaavasti (=lupaavasti muuttoa ajatellen), mutta kiivaista ja perusteellisista etsinnöistä huolimatta lupa pysyi piilossa.

Lue lisää...

Vuosia vaivannut refluksitauti parantui

Olen kärsinyt "huonosta vatsasta" varmaan aina ja reagoinut vatsallani esimerkiksi kiireeseen ja stressiin. Ylävatsavaivoista olen kärsinyt reilusti yli kymmenen vuotta. Monesti olen ollut pitkiäkin aikoja lääkityksessä, varsinainen diagnoosi on ollut refluksitauti, jossa vatsahappo pääsee ruokatorveen. Refluksilääkkeiden tai voimakkaiden närästyslääkkeiden avulla olen kuitenkin pystynyt elämään.

Lue lisää...

Jumala vastasi esirukouspyyntöön

85-vuotias isäni kaatui torstaina kesämökillä lyöden päänsä, kylkensä ja lonkkansa pahasti. Särky oli välillä sietämätön, mutta röntgenkuvasta näkyi, ettei luissa ollut murtumia. Kävely oli ylen vaivalloista ja oleminen muutenkin hankalaa.

Lue lisää...

Vieraana KohtaamisPaikassa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...

Unettomuus helpotti

Olen kärsinyt unettomuudesta jo pitkähkön aikaa. Tuntuu, että arjen hulinoissa olen kadottanut jonnekin OFF-nappulan, jolla voisi saada mielen rauhalliseksi yöajaksi. Uniajasta on enemmänkin tullut piinaavaa odotusta kuin virkistävä lepohetki. Monenlaista olen yrittänyt tehdä asian eteen ja toki rukoiltukin on.

Lue lisää...

Jumala paransi mykoplasman

Olimme koko alkuvuoden sairastaneet perheessämme sitkeää mykoplasmaa ja kuopuksellemme nousi eräänä aamuna hiihtolomalla taas kuume. Päivällä näytti, että kuumelääke auttoi ja kuume laski ja olo parani. Illalla kuitenkin tilanne kääntyi taas huonommaksi.

Lue lisää...

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...