Hei,

ensi sunnuntaina 2.9. klo 11-13 on BrunssiKirkko kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuo mielellään suolaista syötävää omissa tarjoiluastioissaan ja omin ottimin. Voit tuoda myös oman mukin, lautasen ja aterimet, jolloin vähennämme kertakäyttöisten astioiden käyttöä. Brunssin jälkeen on lapsille omat ohjelmat ja isossa salissa kirkko-osuus, jossa on ylistystä, opetusta ja rukousta. Syys-lokakuun BrunssiKirkoissa käsitellään Efesolaiskirjettä. Voit valmistautua ensi sunnuntaihin lukemalla ensimmäisen luvun jo kotona.
 
Hei,
 
KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 26.8. klo 17 Palokan kirkossa.  Puhevastuussa on Jukka Jämsèn. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin.
 
Alfa pidetään Kortepohjan kirkossa 26.9.-21.11. keskiviikkoisin klo 18-20. Tiedustelut ja ilmoittautumiset tiinakilkki@gmail.com. Alfa on meille hyvä rukousaihe.
 
Viime sunnuntain tekstinä oli syntymästään saakka sokean miehen parantuminen, Joh 9. Johanneksen evankeliumissa on vain kolme tilannetta, joissa Jeesus paransi jonkun. Näitä yhdistää se, että niiden vaikutuksesta ihmisten usko Jeesukseen vahvistui tai syntyi. Sokeaan oli totuttu, tuskin kukaan enää edes ajatteli parantumisen mahdollisuutta. Jeesus näki miehen kuitenkin aivan eri tavalla kuin muut.

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Noin pari vuotta sitten perheemme lapset sairastivat. (Arkaluontoisuuden vuoksi lapset eivät halua sairauksia nimettävän julkisesti.) Sairaudet olivat vaivanneet noin kahdeksan kuukautta. Olimme avuttomia ja neuvottomia asioiden edessä. Ennen kaikkea tilanne valvotti ja huolestutti.

Lue lisää...