Hei,

 
KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 11.11. klo 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Tapio Karjalainen.
 
Kirkkoherra Tim Meathrel Englannin New Wine -verkostosta oli vierailulla Jyväskylässä viime perjantaina. Hän puhui mm. kristityn identiteetistä. Identiteettivarkauksia tehdään nykyään paljon. Saatana haluaa varastaa meiltä Jumalan lapsen identiteetin. Silloin kun tiedämme olevamme rakastettuja Jumalan lapsia, niin meidän ei tarvitse yrittää miellyttää ketään. Voimme tehdä Jeesuksen meille valmistamia tekoja, opetella elämään Pyhän Hengen johtamana.
 
Meidät on luotu kantamaan Jumalan läsnäoloa, kuulemaan Hänen äänensä ja tekemään Jeesuksen meille valmistamia tekoja. Mooses ymmärsi tämän erämaavaelluksella rukoillessaan, että Jumala kulkisi aina kansan kanssa, 2 Moos 33. Mooses pyysi jopa saada nähdä Jumalan kunnian. Jumala ei ollut pyynnöstä pahoillaan, vaikka Mooses saikin nähdä vain vilauksen Jumalasta. Englantilaisen käännöksen mukaan Mooses sai nähdä Jumalan hyvyyden kulkevan hänen ohitseen. Jumalan olemus on hyvä ja rakastava.
 
Jos haluamme tehdä Jeesuksen tekoja, niin meidän on opittava rakastamaan niin Jumalaa kuin lähimmäisiämme ja otettava riskejä. Meidän on suostuttava myös siihen, että voimme myös epäonnistua. On arvokasta, että jatkamme esimerkiksi rukousta sairaiden puolesta pettymysten ja epäonnistumisten jälkeenkin. 

 

Hei,

ensi sunnuntaina 28.10. klo 11-13 on BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan vakiintuneen tavan mukaan isoina nyyttäreinä. Tuomalla omat ruokailuvälineet vähennämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
Perjantaina 2.11. klo 18.30 on Valtakunta keskellämme - New Wine -rohkaisuilta Jyväskylän vapaakirkossa. Puhujavieraana on anglikaanikirkkoherra Tim Meathrel. Olemme mukana illan järjestelyissä ja meiltä tulee mm. ylistysryhmä ja rukouspalvelijoita. Sunnuntaina 4.11. ei ole KohtaamisPaikan jumalanpalvelusta.
 
Ensi sunnuntaina päättyy syksyn opetussarja efesolaiskirjeestä. Kirjeen loppuosa käsittelee käytännön kristillisyyttä. Luvun alkuosa kiteytyy ajatukseen valon lapsina elämisestä. Jeesuksen seuraaminen vaikuttaa vahvasti valintoihimme ja elämäntapaamme. Keskityn sunnuntaina jaejaksoon, joka alkaa jakeesta 15: "Katsokaa siis tarkoin, miten elätte: älkää eläkö tyhmien tavoin, vaan niin kuin viisaat." Viisaaseen elämään liittyy kiitollisuus, Jumalan ylistäminen, Hengen täyteys ja toistemme kunnioittaminen. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut vuosia liha-allergia, ja pari vuotta sitten jouduin jättämään sian- ja naudanlihan kokonaan pois ruokavaliostani, kun oireet pahenivat. Kyseinen allergia on ns. perinnöllinen koska omalla isälläni on samanlainen.

Lue lisää...