Hei,

 
KohtaamisPaikan adventtisunnuntain iltamessu on Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 2.2. klo 18. Huomaa poikkeava alkamisajankohta! Kaupunginkirkossa on sunnuntaina kolme tilaisuutta ja siitä johtuen aloitamme tuntia tavallista myöhemmin. Pyrimme pitämään iltamessun lyhyenä, että lapsiperheetkin pystyvät osallistumaan.
 
Kastoimme viime sunnuntain iltamessussa viisi maahanmuuttajaa. Tilaisuus oli koskettava, oltiin perusasioiden äärellä. Yksi kastettavista kertoi omasta elämästään. Hän oli masentunut ja sai ystävältään Raamatun kevään lopulla. Hän luki sitä paljon parin päivän aikana ja tuli iltamessuun Kaupunginkirkkoon. Masennus helpotti ja hän rukoili, että saisi kokea Jeesuksen tulevan lähelle. Hän näkikin pian unen, jossa Jeesus kohtasi hänet ja antoi hänen syntinsä anteeksi. Tämän miehen elämä sai uuden suunnan ja viime sunnuntaina hänet kastettiin.

 

Hei,

BrunssiKirkko pidetään ensi sunnuntaina 18.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuspuheen pitää Heikki Niittylä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Kun tuot oman mukin, lautasen ja aterimet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
Palokan kirkon iltamessussa 25.11. klo 17 kastetaan viisi maahanmuuttajaa. He ovat kaikki tulleet mukaan toimintaamme ja kasteopetuksen piiriin tämän vuoden aikana. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut astma jo vuosia ja sitä hoidetaan lääkkeellä, jota otan aamuin illoin sisään hengittämällä. Lääke on tehonnut tosi hyvin, eikä astma ole juuri elämääni haitannut, kunhan olen muistanut ottaa lääkkeeni. Syyskuussa 2011 sydämessäni todettiin flimmeri eli eteisvärinä ja sen hoitamiseksi tehtiin sairaalassa sydämen rytmin palautus sähköisesti. Lue lisää...