Hei,

Tänään keskiviikkona alkaa Alfa Kortepohjan kirkossa. Rukoillaan, että moni saa vastauksia kysymyksiinsä ja usko Jeesukseen vahvistuu. Kortepohjan kirkossa pidettiin vuonna 1997 ensimmäinen Alfamme jo ennen KohtaamisPaikan varsinaista alkamista. Alfalla on jo pitkä historia KohtaamisPaikan toiminnassa. 
 
KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 30.9. klo 11 Kristillisellä koululla. Jukka Jämsén opettaa efesolaiskirjeen luvusta neljä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä.

 

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 23.9. klo 11-13 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Opetussarja Efesolaiskirjeestä jatkuu. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Syyskuun BrunssiKirkot ovat olleet suosittuja, niihin on osallistunut tänäkin syksynä paljon uusia kävijöitä. 
 
Marko opetti Efesolaiskirjeen toisesta luvusta. Yksi kantava teema luvussa on se, että seurakunnassa erilaiset ihmiset ja ihmisryhmät voivat löytää yhteyden toisiinsa. Marko toi historiasta esiin herätyksen aikoja, jolloin tämä on toteutunut erityisen näkyvällä tavalla. Kun helluntailiike syntyi USA:ssa reilut sata vuotta sitten, niin mustat ja valkoiset olivat samassa seurakunnassa. Se oli radikaalia tuolloin. Jeesus on seurakunnan keskus ja yhteys syntyy siitä, että suuntaudumme kaikki Jeesukseen päin ja olemme riippuvaisia Hänestä, 2:14-18. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Noin pari vuotta sitten perheemme lapset sairastivat. (Arkaluontoisuuden vuoksi lapset eivät halua sairauksia nimettävän julkisesti.) Sairaudet olivat vaivanneet noin kahdeksan kuukautta. Olimme avuttomia ja neuvottomia asioiden edessä. Ennen kaikkea tilanne valvotti ja huolestutti.

Lue lisää...