Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 6.1. klo 17 Kaupunginkirkossa.

KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään Filippiläiskirjeen neljäs luku. Luvussa on erityinen lupaus siitä, että saamme jättää huolemme rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Pyytäminen ja kiittäminen liitetään tässä jakeessa yhteen, Fil 4:6. Kiittäminen tuo tasapainoa rukouksiimme, sillä helposti unohdamme kaiken saamamme hyvän. Hankalissakin tilanteissa on hyvä liittää rukouksiin kiitos. Heli kirjoittaa kotisivuillamme tänään erityisesti seuraavasta jakeesta, jossa luvataan rauha rukousvastauksena, 4:7. Käy lukemassa Helin ajatukset kotisivuilta, www.kohtaamispaikka.net / Luemme Raamattua.

Lue lisää...

Siunattua adventtia!

 
KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 9.12. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. BrunssiKirkko on samalla KohtaamisPaikan joulujuhla. Lapsille ei ole erillisiä ohjelmia. Yhteinen ohjelma on rakennettu kaikenikäisille ja siitä vastaavat Liisa ja Mikko Puhalainen. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuo mukana myös omat ruokailuvälineet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käytössä.
 
Puhuin adventin iltamessussa Jeesuksen ratsastamisesta aasilla Jerusalemiin, Matt 21:1-9. Teksti puhuu siitä, miten Jeesus kulki tietään kohti kärsimystä rohkeasti ja määrätietoisesti. Jerusalemissa oli tuolloin valtavasti ihmisiä ja johtohenkilöt olivat vihamielisiä Jeesusta kohtaan. Jeesus tiesi tehtävänsä. Jeesus oli rohkea ja samalla kertaa nöyrä ja lempeä. Hän ratsasti aasilla, mikä ilmaisi Jeesuksen tulevan rauhan ja rakkauden tuojana. Kolmanneksi Jeesus samaistui Vt:n profetioihin ja ilmaisi näin olevansa luvattu Messias.

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Jumala on rohkaisut minua merkillisesti KohtaamisPaikan raamattupiirin kautta, jossa on kourallinen aivan tavallisia miehiä. Olen tuonut monia rukousaiheita raamattupiiriin ja saanut pikanopean rukousvastauksen esim. vaimoni työpaikan suhteen. Vaimoni työharjoittelupaikka ehdotettiin muutettavaksi työpaikaksi seuraavana päivänä, kun asian puolesta oli rukoiltu.

Lue lisää...