Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 20.1. klo 17 Palokan kirkossa. Opetuksen pitää Juha Kyyrä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin kirkon alakerrassa.
 
KohtaamisPaikalle on tulossa uudet kotisivut entiseen osoitteeseen, kohtaamispaikka.net. Uudet sivut avautuvat näillä näkymin 26.1. Uudet sivut on tehty mobiililaitteita ajatellen eli sivujen pitäisi näkyä hyvin kännykällä. 
 
Olen viime päivinä kypsytellyt opetusta (seuraavaan BrunssiKirkkoon) Elian elämästä luettuani joululahjaksi saamaani Mike Pilavachin kirjaa Raamatun henkilöistä. Yksi esiin nouseva teema liittyy Jumalan läheisyyden kokemiseen arjessa. Elia koki Jumalan voimaa vuorella taistellessaan Baalin profeettoja vastaan. Se oli suuri voitto, mutta seuraavassa hetkessä Elia pelkäsi ja toivotti itselleen kuolemaa. Alhaalla laaksossa Elia lopulta kohtasi Jumalan hiljaisen tuulen hyminän keskellä. Miksi Jumala tuntuu usein kuiskaavan, eikä puhu mahtipontisesti suureen ääneen? Ehkä siksi, että Jumala arvostaa läheisyyttä. 

 

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 13.1. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Tarjoilu järjestetään tuttuun tapaan isoina nyyttäreinä. Opetusvastuussa on Jukka Jämsén. Lapsille on omaa ohjelmaa kolmessa ikäryhmässä. 
 
Puhuin loppiaisen iltamessussa itämaan tietäjistä, Matt 2:1-12. Kun tekstin lukee, niin siinä voi nähdä kolme erilaista asennetta Jeesusta kohtaan. Herodes vihasi, ylipapit olivat välinpitämättömiä ja itämaan tietäjät palvoivat ja toivat lahjoja. Itämaan tietäjäjillä oli käsitys siitä, että jotain merkittävää on tapahtumassa, mutta he eivät tienneet mitään Vt:n lupauksista ja syntyvästä Messiaasta. Mutta juuri he olivat hyvin avoimia Jumalan suunnitelmille. Heille piti vain kertoa Raamatun lupauksista ja osoittaa tietä Jeesuksen luokse. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

KohtaamisPaikka-ilta oli tarkoitus pitää ensimmäistä kertaa kaupunginkirkossa 1.2.2009. Pari tuntia ennen iltaa oli aikomus tarjoilla kirkon edessä lämmintä juotavaa, syötävää ja jutella ohikulkijoiden kanssa.

Lue lisää...