Hei,

BrunssiKirkko pidetään ensi sunnuntaina 18.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuspuheen pitää Heikki Niittylä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Kun tuot oman mukin, lautasen ja aterimet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
Palokan kirkon iltamessussa 25.11. klo 17 kastetaan viisi maahanmuuttajaa. He ovat kaikki tulleet mukaan toimintaamme ja kasteopetuksen piiriin tämän vuoden aikana. 

 

Hei,

 
KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 11.11. klo 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Tapio Karjalainen.
 
Kirkkoherra Tim Meathrel Englannin New Wine -verkostosta oli vierailulla Jyväskylässä viime perjantaina. Hän puhui mm. kristityn identiteetistä. Identiteettivarkauksia tehdään nykyään paljon. Saatana haluaa varastaa meiltä Jumalan lapsen identiteetin. Silloin kun tiedämme olevamme rakastettuja Jumalan lapsia, niin meidän ei tarvitse yrittää miellyttää ketään. Voimme tehdä Jeesuksen meille valmistamia tekoja, opetella elämään Pyhän Hengen johtamana.
 
Meidät on luotu kantamaan Jumalan läsnäoloa, kuulemaan Hänen äänensä ja tekemään Jeesuksen meille valmistamia tekoja. Mooses ymmärsi tämän erämaavaelluksella rukoillessaan, että Jumala kulkisi aina kansan kanssa, 2 Moos 33. Mooses pyysi jopa saada nähdä Jumalan kunnian. Jumala ei ollut pyynnöstä pahoillaan, vaikka Mooses saikin nähdä vain vilauksen Jumalasta. Englantilaisen käännöksen mukaan Mooses sai nähdä Jumalan hyvyyden kulkevan hänen ohitseen. Jumalan olemus on hyvä ja rakastava.
 
Jos haluamme tehdä Jeesuksen tekoja, niin meidän on opittava rakastamaan niin Jumalaa kuin lähimmäisiämme ja otettava riskejä. Meidän on suostuttava myös siihen, että voimme myös epäonnistua. On arvokasta, että jatkamme esimerkiksi rukousta sairaiden puolesta pettymysten ja epäonnistumisten jälkeenkin. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su joulu 02, 2018 @18:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su joulu 09, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olen liikuntapedagogiikan opiskelija ja liikunta on aina ollut osa elämääni. Alaselän nikamissani on pitkään ollut rakenteellista vikaa, mutta suurimman osan aikaa se ei ole haitannut millään tavalla. Helmikuussa 2011 selän nikamat siirtyivät normaalista rasituksesta johtuen väärään asentoon hermoratojen päälle, mikä esti melkein kaiken liikunnan. Jopa kävely tuotti tuskaa.

Lue lisää...