Kurkkukipu katosi silmänräpäyksessä

Olin saanut syysflunssan ja heräsin keskellä yötä karmeaan kurkkukipuun. Tuntui kuin kurkussani olisi ollut kaktus. Raahauduin puoliunisena vessaan, istuin pöntöllä ja mietin miten perustella Jumalalle se, että kurkkuni pitäisi parantua. Mietin vetoamista jakeeseen 2. Moos. 15:26: "Minä olen Herra, sinun parantajasi", josta olin juuri lukenut vähän aikaa sitten. Sitten mieleeni juolahti ajatus: "Herra, en voi ylistää sinua kipeällä kurkulla."

Samassa tapahtui kaksi asiaa. Ensinnäkin kurkkukipu hävisi välittömästi ja kokonaan. Toisekseen mielessäni alkoi soida ylistyslaulu "Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme, ilo Herrassa on meidän voimamme". Yhtäkkiä loputkin unenrippeet karisivat silmistäni ja olin täysin hereillä.

Ryntäsin makuuhuoneeseen, tyrkin miestäni hereille ja selitin innoissani mitä oli tapahtunut. Hän käänsi kylkeä ja totesi jotain sen suuntaista, että "aha, no kiva juttu, anna mun nyt nukkua"...

Ilmeisesti tuo väsynyt perusteluni sai Jumalan toimimaan. Olen jälkeenpäin miettinyt sitä, että ylistyksemme on varmasti Jumalalle oikeasti merkityksellinen asia. Lisäksi olen pohtinut, miten paljon kaikki ympärillämme olevat asiat vievät huomiotamme, kun olemme hereillä. Unisena oma järki ei tunkenut väliin, vaan yhteys Jumalaan oli tavallista välittömämpi.

- Kati Niittylä

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Yksitoista vuotta sitten miehelläni oli useampi aivoverenkierronhäiriö. Lopputuloksena oli pieni kuolio, joka vei kuulon ja tasapainon vasemmalta puolelta. Eläke kummitteli todennäköisenä, mutta sitkeä mies palasi kuitenkin töihin. Kuulo ja tasapaino pysyivät kuitenkin poissa.

Lue lisää...