Tasapaino palautui New Winessa

Yksitoista vuotta sitten miehelläni oli useampi aivoverenkierronhäiriö. Lopputuloksena oli pieni kuolio, joka vei kuulon ja tasapainon vasemmalta puolelta. Eläke kummitteli todennäköisenä, mutta sitkeä mies palasi kuitenkin töihin. Kuulo ja tasapaino pysyivät kuitenkin poissa.

Kuulon palautumisen puolesta rukoiltiin vuosia. Välillä oltiin tyytymättömiä Jumalaan - miksei mies parane?

Menimme 2013 kesällä New Wine -tapahtumaan. Jumala kehotti minua viemään miehen rukouspalveluun erään tietyn papin luo. En totellut. Vakuutin Jumalalle, että uskon Hänen parantavan kenen välityksellä tahansa. Enkä puhunut miehelleni mitään.

Sama toistui seuraavana iltana. Kyseinen pappi kävi asioimassa lähellämme monta kertaa "Nyt olisi helppo kysyä rukoilisiko hän..." En kysynyt.

Kolmantena iltana pyydettiin oikean korvan kuuroudesta kärsivää tulemaan eteen. Mies ei mennyt.  Väärä korva. Ehdottelin mökille lähtöä, mutta mies halusi vielä olla, kun "täällä on niin hyvä olla."  Koin, että taas Jumala muistutti... Sain lopulta kerrottua miehelleni, että Jumala on kehottanut viemään hänet rukouspalveluun tuon papin luo, jotta Jumala parantaisi häntä. Puoliso lähti heti. Kerroimme asian lyhyesti. Pappi rukoili lyhyesti. Sitten hän napsutti sormiaan ja kuuloa oli tullut hieman.

Seuraavana iltana jatkettiin. Useammalla ihmisellä oli ajatus, että tämän asian puolesta tulee rukoilla monta kertaa. Kuulo lisääntyi hieman. Päivän aikana oli huomattu kummallista muutosta yleisvoinnissa. Ihmeellistä oli tasapainon ilmestyminen! Voimakkaiden äänien kestäminen! Äänten suunnan kuuleminen!

Jumala tiesi meitä paremmin! Tasapainoaistin toimiminen on mahtavan helpottavaa arjessa. Nyt onnistuu esimerkiksi seisaaltaan pukeutuminen, maan kaivaminen, tikkailla kiipeäminen ja jopa yhdellä jalalla ympyrää hyppiminen. Tai jos kävellessä pudottaa jotain, voi sen poimia ja jatkaa matkaa hymyillen. Mahtavaa!

Lisäksi olen kiitollinen siitä, että Jumala on armollinen, kärsivällinen muistuttaja ja johdattaja.  Opetellaan tottelemaan nopeammin.

-Mirja, Enskan luvalla

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...