kohtaamispaikka-13_muokattu

Jyväskylän seurakunnan KohtaamisPaikka
KohtaamisPaikka on jumalanpalvelusyhteisö, joka pyrkii tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia. Olemme osa Jyväskylän seurakuntaa ja sitä kautta luterilaista kirkkoa. Toiminta alkoi syksyllä -99.  Lue lisää KohtaamisPaikan näystä täältä.

 

KohtaamisPaikan sunnuntait
Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa sunnuntaisin. KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Ehtoollista vietämme Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin. 

Syksyllä 2015 aloitimme BrunssiKirkot kristillisen koulun tiloissa, Voionmaankatu 18. Ne alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali.

KohtaamisPaikan tilaisuuksia järjestetään kolmessa eri paikassa: KaupunginkirkossaPalokan kirkossa (Rovastintie 8) ja Kristillisen koulun tiloissa (Voionmaankatu 18). Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.

Ilta Palokan kirkossa (kartta)

Ilta Kaupunginkirkossa (kartta)

 

  

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su joulu 02, 2018 @18:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su joulu 09, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Jumala on rohkaisut minua merkillisesti KohtaamisPaikan raamattupiirin kautta, jossa on kourallinen aivan tavallisia miehiä. Olen tuonut monia rukousaiheita raamattupiiriin ja saanut pikanopean rukousvastauksen esim. vaimoni työpaikan suhteen. Vaimoni työharjoittelupaikka ehdotettiin muutettavaksi työpaikaksi seuraavana päivänä, kun asian puolesta oli rukoiltu.

Lue lisää...