kohtaamispaikka-13_muokattu

Jyväskylän seurakunnan KohtaamisPaikka
KohtaamisPaikka on jumalanpalvelusyhteisö, joka pyrkii tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia. Olemme osa Jyväskylän seurakuntaa ja sitä kautta luterilaista kirkkoa. Toiminta alkoi syksyllä -99.  Lue lisää KohtaamisPaikan näystä täältä.

 

KohtaamisPaikan sunnuntait
Kokoonnumme yleensä kolme kertaa kuukaudessa sunnuntaisin. KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Ehtoollista vietämme Kaupunginkirkon ja Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin. 

Syksyllä 2015 aloitimme BrunssiKirkot kristillisen koulun tiloissa, Voionmaankatu 18. Ne alkavat brunssilla, joka toteutetaan nyyttäriperiaatteella. BrunssiKirkot alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13. KOPPIS 2-5 v, KooPee 6-9 v ja K10 kokoontuvat brunssin jälkeen omiin ohjelmiinsa. Käytössämme on myös koulun liikuntasali.

KohtaamisPaikan tilaisuuksia järjestetään kolmessa eri paikassa: KaupunginkirkossaPalokan kirkossa (Rovastintie 8) ja Kristillisen koulun tiloissa (Voionmaankatu 18). Toimintakalenterista löydät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluista ja paikoista.

Ilta Palokan kirkossa (kartta)

Ilta Kaupunginkirkossa (kartta)

 

  

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olimme vaimoni kanssa jo menossa lapsettomuushoitoon, sitten tapahtui ihme: olin alfa-kurssilla, jossa asian puolesta rukoiltiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin vaimoni sai huomata olevansa raskaana. Kun laskeskelimme hieman tarkemmin, huomasimme, että vauva oli saanut alkunsa juuri niinä aikoina, kun asian puolesta oli rukoiltu!

Lue lisää...