Unettomuus helpotti

Olen kärsinyt unettomuudesta jo pitkähkön aikaa. Tuntuu, että arjen hulinoissa olen kadottanut jonnekin OFF-nappulan, jolla voisi saada mielen rauhalliseksi yöajaksi. Uniajasta on enemmänkin tullut piinaavaa odotusta kuin virkistävä lepohetki. Monenlaista olen yrittänyt tehdä asian eteen ja toki rukoiltukin on.

Edellisen kerran esirukousryhmämme naiset rukoilivat kokoontumisemme lopussa vielä ”ovella” lähtiessäni puolestani. En tiedä, mitä tässä rukoustilanteessa tapahtui, mutta sen jälkeen sain nukkua 30 yötä putkeen ilman minkäänlaisia vippaskonsteja kuin tukki, erinomaisesti. Tuntuu, että univelat pyyhkäisiin kertaheitolla pois.

Jälkeenpäin olen miettinyt, oliko tässä rukoustilanteessa jotain erityistä. Mika puhui 12.2.2012 Palokan kirkolla uskon rohkeudesta. Jotain tällaista koin tuossa rukoustilanteessa. Rohkeaa uskoa, uskonrohkeutta ja ehdotonta luottamusta Jumalaan.

Muutaman yön tämän ”lepokuukauden” jälkeen on ollut jokunen hankalampikin yö. Enemmän kuitenkin edelleen hyvin nukuttuja öitä ja rauha ja lepo tämän asian edessä. Olen todella kiitollinen tästä rukousvastauksesta ja siitä, että Jumala on osoittanut armonsa, huolenpitonsa ja voimansa tällä tavoin.

Rukoukseni on, että Jumala auttaisi myös sinua, joka samaisesta vaivasta kärsit. Että Jumala varjelisi sinut, antaisi rauhan ja luottamuksen odottaa rukousvastausta ja antaisi myös sinnikkyyttä tulla pyytämään rukousta asian puolesta, jos tilanne ei heti ratkea parhain päin. Ja rukoukseni on, että Jumala antaisi meille kaikille uskonrohkeutta, rohkeaa uskoa, minkä asian kanssa sitten tulemmekin Jumalan eteen.

- Erja

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Eräässä KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkolla parannuin huomaamattani minua öisin vaivanneista kiusallisista käsien puutumiskohtauksista.

Lue lisää...