Vauvan sydän parantui

Kolmisen viikkoa ennen laskettua aikaa lastamme haluttiin tutkia ylimääräisessä ultraäänitutkimuksessa, koska hänen kasvustaan oltiin huolestuneita. Vauva oli kohdussa hyvän kokoinen, mutta sivulöydöksenä tarkka lääkäri huomasi sydämessä jotain epätavallista. Asiaa tutkittiin lopulta kahden lääkärin ja neljän kätilön silmin ja ultraäänessä näkyi sydämessä aortan koarktaatio eli ahtauma aortan laskevassa kaaressa.

Lapsella ei kuitenkaan ollut hätää niin kauan kuin napanuora on kiinni, koska sikiön ja vastasyntyneen verenkierto on erilainen. Aortan koarktaatio voisi syntymän jälkeen aiheuttaa oireita ja vaatia leikkaushoitoa. Olimme hyvin huolissamme. Ajatus lapsemme joutumisesta leikkaukseen vastasyntyneenä tai viimeistään 1-vuotiaana oli sydäntä riipaiseva. Rukoilimme todella paljon vauvamme puolesta ja pyysimme monilta rukoustukea. Myös KohtaamisPaikassa rukoiltiin yhteisesti koko seurakuntana, että Jumala korjaisi lapsemme sydämen.

Syntymän jälkeen lastamme tarkkailtiin tiheästi erilaisilla mittauksilla (sydänäänet, saturaatio, verenpaineet) ja viitteitä sydäntaudista etsittiin. Kahden päivän ikäisenä vauvan sydäntä kuunneltiin ja hänelle tehtiin sydämen ultraäänitutkimus. Lastentautien erikoislääkäri ei kuullut sivuääniä. Toinen lastenlääkäri teki ultraäänitutkimuksen. Hän ei nähnyt enää sydämessä mitään viitteitä aortan ahtaumasta ja niinpä vauvamme sydän todettiin terveeksi. Jumala teki parantamisihmeen lapsen sydämessä! Kiitämme Jumalaa kaikesta sydämestämme tästä ihmeestä ja terveestä lapsestamme.

- Mies, 23 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olimme myymässä vanhaa autoamme, ja kerroin asiasta KohtaamisRyhmässä. Koska meillä oli tarve saada se myytyä nopeasti, eräs paikallaolijoista ehdotti minulle, että rukoillaan asian puolesta. Minä vain totesin, että meillä on paljon isompiakin rukousaiheita. Autoasiaakin kuitenkin muistettiin ohimennen rukouksessa.

Lue lisää...