Kateissa olleet paperit löytyivät rukousvastauksena

Menetin jokin aika sitten työpaikkani ja tarve hakea uusia töitä tuli todella yllättäen ja nopeasti. Kaikki koulu- ja työtodistukseni olivat perusteellisesti hukassa muuton ja vuosikymmenen tarpeettomuuden jäljiltä ja etsin niitä vaimoni kanssa useana päivänä parin viikon aikana.

Käytin todistusten etsimiseen enemmän aikaa kuin varsinaiseen työnhakuun, mutta paperit pysyivät sitkeästi hukassa. Kävimme kotimme kaikki huoneet, mapit, laatikot ja hyllyt läpi, mutta emme löytäneet merkkiäkään todistuksista. Lopulta kävin läpi samoja mappeja jo toista tai jopa kolmatta kertaa, kun en enää millään voinut uskoa, etteivät paperit olleet siellä missä niiden piti olla. Ainut muistikuva oli, että ne olivat kansiossa, jossa paperit ovat muovitaskuissa.

Eräs minua todella kiinnostanut työpaikka kutsui haastatteluun ja olimme sopineet haastattelun tiistaiaamuksi. En enää keksinyt mitä tekisin löytääkseni todistukset, koska enemmän etsimällä niitä ei enää löytynyt ja aikakin alkoi loppua kesken. Jätin aiheesta rukouspyynnön KohtaamisPaikassa sunnuntaina ja päätin maanantaina vielä miettiä missä todistukset voisivat olla.

Kävelin ulkovarastolle, avasin oven ja pikaisesti vilkaisin, että täältä niitä on turha etsiä. Jatkoin kellariin, jonka olin jo kertaalleen purkanut ja etsinyt läpikotaisin. Avasin kellarissa laatikoston ja löysin alimman mustan muovisen laatikon pohjalta mustan muovisen lehtiön, joka oli täsmälleen laatikon kokoinen ja näköinen. Lehtiötä ei erottanut laatikostosta itsestään, vaan se näytti laatikon pohjalta. Lehtiössä olivat kaikki etsimäni todistukset ja löysin ne viimeisenä iltana ennen haastattelua noin viiden minuutin etsinnällä, jos paperien hakemista miltei suoraan sieltä missä ne olivat voi edes sanoa etsimiseksi. Jumala voi auttaa meitä hyvinkin arkisissa asioissa ja seuraavalla kerralla aion säästää omaakin aikaani ja vaivaani kääntymällä saman tien oikean auttajan puoleen.

- Mies, 35 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...