Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 13.1. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Tarjoilu järjestetään tuttuun tapaan isoina nyyttäreinä. Opetusvastuussa on Jukka Jämsén. Lapsille on omaa ohjelmaa kolmessa ikäryhmässä. 
 
Puhuin loppiaisen iltamessussa itämaan tietäjistä, Matt 2:1-12. Kun tekstin lukee, niin siinä voi nähdä kolme erilaista asennetta Jeesusta kohtaan. Herodes vihasi, ylipapit olivat välinpitämättömiä ja itämaan tietäjät palvoivat ja toivat lahjoja. Itämaan tietäjäjillä oli käsitys siitä, että jotain merkittävää on tapahtumassa, mutta he eivät tienneet mitään Vt:n lupauksista ja syntyvästä Messiaasta. Mutta juuri he olivat hyvin avoimia Jumalan suunnitelmille. Heille piti vain kertoa Raamatun lupauksista ja osoittaa tietä Jeesuksen luokse. 
Jumala synnyttää Pyhän Hengen kautta ihmisissä kiinnostusta Jeesusta kohtaan. Tällaisia etsijöitä ei tarvitse vakuutella tai käännyttää, heitä tarvitsee vain auttaa Jeesuksen yhteyteen rukouksella ja Raamatun lupauksilla. Olen huomannut tämän tapahtuvan monesti viimeisen parin vuoden aikana maahanmuuttajien kohdalla. Monet heistä ovat itämaan tietäjien tavoin avoimia Jeesusta kohtaan. He kokevat kristittyjen kokoontumisissa Jumalan läheisyyttä ja he haluavat tietää enemmän Jeesuksesta ja oppia tuntemaan Häntä. 
 
KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste:
-tulot joulukuussa 6892 e ja koko vuonna 85629 e
-menot joulukuussa 6908 e ja koko vuonna 86181 e
 
Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut astma jo vuosia ja sitä hoidetaan lääkkeellä, jota otan aamuin illoin sisään hengittämällä. Lääke on tehonnut tosi hyvin, eikä astma ole juuri elämääni haitannut, kunhan olen muistanut ottaa lääkkeeni. Syyskuussa 2011 sydämessäni todettiin flimmeri eli eteisvärinä ja sen hoitamiseksi tehtiin sairaalassa sydämen rytmin palautus sähköisesti. Lue lisää...