Luemme Raamattua

9. tammikuuta: 1. Sam. 5, 1. Tess. 3

1. Sam. 5

1. Tess. 3

 

Tämän päivän teksteistä tuli mieleen ajatus: “Mikä on Jumalan omaa, sitä Hän varjelee”. 
 
Jumala varjeli liitonarkkua, elotonta esinettä, kun se päätyi vääriin käsiin. Jumala piti myös huolen että liitonarkku palautui sinne missä sen piti olla.  
Jos Jumala näin huolehtii elottomasta esineestä, niin miten paljon enemmän hän huolehtii meistä, Hänen lapsistaan. Tämän kun muistaisi silloin kun Jeesukseen uskovia ahdistetaan ja sorretaan.
 
Siksi on tärkeää että rohkaisemme ja tuemme toisiamme uskon tiellä. Tämä ei tarkoita vain oman lähipiirin uskovia, tai omaa kotiseurakuntaa. Me olemme veljiä ja siskoja Jeesuksessa Kristuksessa kaikkialla tässä maailmassa. Edelleen kristittyjä sorretaan, syrjitään ja ahdistetaan eri puolilla maailmaa. Pienikin teko yhdeltä kristityltä näiden ahdistettujen puolesta kasvaa suureksi, kun me kaikki osallistumme. 
 
Jumala pitää meistä jokaisesta huolen, olemme missä tahansa. Tähän huolenpitoon Hän haluaa ottaa meidät mukaan. Että rakastaisimme lähimmäistä kuin itseämme.
 

- Tomppa

Kävijöiden kertomaa

Satutin selkäni marraskuun alussa 2012, kun olin tyhjentämässä kuormaa peräkärrystä. Selkäkipu oli kiusallinen varsinkin öisin.

Lue lisää...