Hei,

 
KohtaamisPaikan adventtisunnuntain iltamessu on Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 2.2. klo 18. Huomaa poikkeava alkamisajankohta! Kaupunginkirkossa on sunnuntaina kolme tilaisuutta ja siitä johtuen aloitamme tuntia tavallista myöhemmin. Pyrimme pitämään iltamessun lyhyenä, että lapsiperheetkin pystyvät osallistumaan.
 
Kastoimme viime sunnuntain iltamessussa viisi maahanmuuttajaa. Tilaisuus oli koskettava, oltiin perusasioiden äärellä. Yksi kastettavista kertoi omasta elämästään. Hän oli masentunut ja sai ystävältään Raamatun kevään lopulla. Hän luki sitä paljon parin päivän aikana ja tuli iltamessuun Kaupunginkirkkoon. Masennus helpotti ja hän rukoili, että saisi kokea Jeesuksen tulevan lähelle. Hän näkikin pian unen, jossa Jeesus kohtasi hänet ja antoi hänen syntinsä anteeksi. Tämän miehen elämä sai uuden suunnan ja viime sunnuntaina hänet kastettiin.
Puhuin iltamessussa uskomme perusteista, 1 Kor 15:3-5. Paavali kirjoitti, että evankeliumi on sanoma Jeesuksesta. "Kristus kuoli meidän syntiemme vuoksi, niin kuin oli kirjoitettu, hänet haudattiin, hänet herätettiin kuolleista kolmantena päivänä, niin kuin oli kirjoitettu ja hän ilmestyi Keefakselle ja sitten niille kahdelletoista." Paavali sanoi luvun alussa, että korinttilaiset olivat ottaneet evankeliumin, Jeesuksen, vastaan ja he pelastuvat pitäessään siitä kiinni.
 
Jeesuksen ylösnousemus avaa näköalan kolmeen suuntaan:
-menneisyyteen katsoessa voin luottaa syntien anteeksiantoon
-tulevaisuuteen katsoessa saan odottaa iankaikkista elämää
-Jeesus on kanssani tässä hetkessä ja antaa elämälleni merkityksen
 
Tervetuloa sunnuntaina laulamaan Hoosiannaa!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut astma jo vuosia ja sitä hoidetaan lääkkeellä, jota otan aamuin illoin sisään hengittämällä. Lääke on tehonnut tosi hyvin, eikä astma ole juuri elämääni haitannut, kunhan olen muistanut ottaa lääkkeeni. Syyskuussa 2011 sydämessäni todettiin flimmeri eli eteisvärinä ja sen hoitamiseksi tehtiin sairaalassa sydämen rytmin palautus sähköisesti. Lue lisää...