Hei,

BrunssiKirkko pidetään ensi sunnuntaina 18.11. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetuspuheen pitää Heikki Niittylä. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Kun tuot oman mukin, lautasen ja aterimet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
Palokan kirkon iltamessussa 25.11. klo 17 kastetaan viisi maahanmuuttajaa. He ovat kaikki tulleet mukaan toimintaamme ja kasteopetuksen piiriin tämän vuoden aikana. 
 
Viime sunnuntain tekstinä oli Psalmi 126. Siinä kuvataan Jumalan puuttumista ihmisen tai kansan elämään, jakeet 1-2: "Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, se oli meille kuin unta. Silloin suumme hersyi naurua ja riemu kajahti huuliltamme. Silloin sanoivat vieraat kansat: Suuret ovat Israelin Herran teot." Tapio kertoi viime sunnuntaina omasta uskoontulostaan nuorena. Siinä toteutui tämän Psalmin sanat. 
 
Psalmin sanat kuvaavat myös kastettavien maahanmuuttajien tilannetta. He eivät tulleet tänne etsiäkseen Jumalaa, mutta he ovat löytäneet elämälleen uuden pohjan kristittyjen yhteydessä ja uskossa Jeesukseen. He edustavat Psalmin sanojen mukaisesti vieraita kansoja. Me emme tiedä vastauksia vaikeisiin kysymyksiin maahanmuutosta, mutta nämä ihmiset ovat meille lähimmäisiä, joiden rinnalla haluamme kulkea. Monet heistä maksavat uskostaan kovan hinnan, sillä heidän perheensä eivät hyväksy kääntymistä kristityksi. Rukoillaan erityisesti näiden viiden kasteeseen valmistautuvan puolesta.
 
Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on ollut vuosia liha-allergia, ja pari vuotta sitten jouduin jättämään sian- ja naudanlihan kokonaan pois ruokavaliostani, kun oireet pahenivat. Kyseinen allergia on ns. perinnöllinen koska omalla isälläni on samanlainen.

Lue lisää...