Hei,

 
KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 11.11. klo 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Tapio Karjalainen.
 
Kirkkoherra Tim Meathrel Englannin New Wine -verkostosta oli vierailulla Jyväskylässä viime perjantaina. Hän puhui mm. kristityn identiteetistä. Identiteettivarkauksia tehdään nykyään paljon. Saatana haluaa varastaa meiltä Jumalan lapsen identiteetin. Silloin kun tiedämme olevamme rakastettuja Jumalan lapsia, niin meidän ei tarvitse yrittää miellyttää ketään. Voimme tehdä Jeesuksen meille valmistamia tekoja, opetella elämään Pyhän Hengen johtamana.
 
Meidät on luotu kantamaan Jumalan läsnäoloa, kuulemaan Hänen äänensä ja tekemään Jeesuksen meille valmistamia tekoja. Mooses ymmärsi tämän erämaavaelluksella rukoillessaan, että Jumala kulkisi aina kansan kanssa, 2 Moos 33. Mooses pyysi jopa saada nähdä Jumalan kunnian. Jumala ei ollut pyynnöstä pahoillaan, vaikka Mooses saikin nähdä vain vilauksen Jumalasta. Englantilaisen käännöksen mukaan Mooses sai nähdä Jumalan hyvyyden kulkevan hänen ohitseen. Jumalan olemus on hyvä ja rakastava.
 
Jos haluamme tehdä Jeesuksen tekoja, niin meidän on opittava rakastamaan niin Jumalaa kuin lähimmäisiämme ja otettava riskejä. Meidän on suostuttava myös siihen, että voimme myös epäonnistua. On arvokasta, että jatkamme esimerkiksi rukousta sairaiden puolesta pettymysten ja epäonnistumisten jälkeenkin. 
KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste lokakuulta:
-tulot    7833 euroa (koko vuosi 70704 euroa)
-menot 7691 euroa (koko vuosi 72304 euroa)
 
Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...