Hei,

ensi sunnuntaina 28.10. klo 11-13 on BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan vakiintuneen tavan mukaan isoina nyyttäreinä. Tuomalla omat ruokailuvälineet vähennämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
Perjantaina 2.11. klo 18.30 on Valtakunta keskellämme - New Wine -rohkaisuilta Jyväskylän vapaakirkossa. Puhujavieraana on anglikaanikirkkoherra Tim Meathrel. Olemme mukana illan järjestelyissä ja meiltä tulee mm. ylistysryhmä ja rukouspalvelijoita. Sunnuntaina 4.11. ei ole KohtaamisPaikan jumalanpalvelusta.
 
Ensi sunnuntaina päättyy syksyn opetussarja efesolaiskirjeestä. Kirjeen loppuosa käsittelee käytännön kristillisyyttä. Luvun alkuosa kiteytyy ajatukseen valon lapsina elämisestä. Jeesuksen seuraaminen vaikuttaa vahvasti valintoihimme ja elämäntapaamme. Keskityn sunnuntaina jaejaksoon, joka alkaa jakeesta 15: "Katsokaa siis tarkoin, miten elätte: älkää eläkö tyhmien tavoin, vaan niin kuin viisaat." Viisaaseen elämään liittyy kiitollisuus, Jumalan ylistäminen, Hengen täyteys ja toistemme kunnioittaminen. 
Jumalan ylistäminen on KohtaamisPaikan kokoontumisissa yksi keskeinen asia. Siinä emme keskity itseemme, vaan Jeesukseen Kristukseen. Se muuttaa meitä. Ylistäessämme Jumalaa tiedostamme sen, että Jumala on kaikkivaltias. Voimme kokea läheisyyttä Hänen kanssaan ylistäessämme Häntä. Ylistykseen liittyy siis sekä Jumalan kaikkivaltius että läheisyys. 
 
Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parisen vuotta sitten rakas ystäväni, jonka kanssa olimme aina käyneet srk:n tilaisuuksissa ja kirkossa, kysäisi lähtisinkö KohtaamisPaikan Alfa-kurssille. Alfa kuulosti lupaavalta ja myönnyin heti tietämättä sen tarkemmin, minne menemme. Onneksi lupasin, sillä pääsin elämäni upeimmalle matkalle, joka jatkuu edelleen, kiitos Herran!

Lue lisää...