Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 7.10. klo 17 Kaupunginkirkossa.
 
Jukka opetti viime sunnuntaina efesolaiskirjeen neljännestä luvusta. Luvussa mainitaan viidestä ryppäästä erilaisia armolahjoja seurakunnan rakentamisessa: apostolit, profeetat, evankelistat, paimenet ja opettajat. Nämä viisi näkökulmaa pitävät sisällään useita erilaisia lahjoja. Osan lahjat liittyvät uusien kutsumiseen seurakuntaan (evankelistat). Joittenkin kutsumus on pitää huolta niistä, jotka ovat mukana seurakunnassa (paimenet). Joillakin on lahjoja opettaa Raamattua niin, että muut ymmärtävät sen totuuksia ja alkavat soveltaa oppimaansa käytäntöön (opettajat).
 
Jotkut kuuntelevat herkällä korvalla Jumalaa ja saattavat rohkaista toisia (profeetat). Joillakin on lahja tehdä uusia avauksia, niin että seurakunta tavoittaa uusia ryhmiä alueellaan tai kauempana (apostolit). Nämä kuvaukset ovat tiiviitä ja suuntaa antavia. Yksi painopiste tässä luvussa on siinä, että jokaista tarvitaan seurakunnan rakentamisessa. Pyhä Henki on varustanut meistä jokaisen ainutlaatuisella tavalla. Oma tehtävä löytyy parhaiten yhteydessä toisiin. Toiset voivat auttaa minua näkemään omaa paikkaani.
KohtaamisPaikan hallituksen talousraportti syyskuulta:
-tulot    6894 euroa  (koko vuosi 62870 euroa)
-menot 7240 euroa  (koko vuosi 64612 euroa)
KohtaamisPaikan taloudessa tilanne vaihtelee kuukausittain. Tällä hetkellä koko vuosi on reilut 1700 euroa miinuksella. Kannatusmaksut ja kolehdit ovat pysyneet hyvällä tasolla, mistä taas kerran lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette meitä tukemassa! Rahaa kuitenkin tarvitaan paitsi työnantajakuluihin ja juokseviin menoihin, myös esimerkiksi brunssikirkkojen tarjoiluihin, Alfa-materiaalien ostoon ja lähetystyöntekijöidemme taloudelliseen tukemiseen. Uskomme, että näihin asioihin sijoitetut rahat palvelevat juuri sitä tarkoitusta, minkä vuoksi KohtaamisPaikka on olemassa ja siksi käytämme niihin rahaa, vaikka talous ei aivan tasapainossa olisikaan.
 
Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

KohtaamisPaikka-ilta oli tarkoitus pitää ensimmäistä kertaa kaupunginkirkossa 1.2.2009. Pari tuntia ennen iltaa oli aikomus tarjoilla kirkon edessä lämmintä juotavaa, syötävää ja jutella ohikulkijoiden kanssa.

Lue lisää...