Hei,

seuraavina kolmena sunnuntaina (16., 23. ja 30.9) klo 11-13 on KohtaamisPaikan BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetukset nousevat Efesolaiskirjeestä. Tulevan sunnuntain opetuksesta vastaa Marko Remes. Lapsille on omaa ohjelmaa kolmessa ikäryhmässä. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuo mieluiten suolaista syötävää. Tuo tarjottava omissa tarjoiluastioissa. Voit ottaa mukaan myös oman mukin, lautasen ja aterimet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
On rohkaisevaa lähettää keskuudestamme ihmisiä erilaisille lähetysmatkoille. Eetu lähtee Tansaniaan syksyksi ja Marjatta lyhyemmälle reissulle Keski-Aasiaan. Puhalaisen Mikko tekee useampia reissuja työnsä puolesta lähetyskentille. Rukoillaan heidän matkojensa puolesta.
Puhuin viime sunnuntaina evankeliumitekstistä, Matt 6:19-24. Tuossa vuorisaarnan kohdassa Jeesus sanoo, että emme voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Ut:n opetuksen valossa voimme todeta, että omistamisessa ei ole itsessään mitään väärää. Joillakin ihmisillä on erityinen kutsu palvella varoillaan Jumalan valtakunnan työtä. Jotkut varakkaat naiset antoivat varojaan Jeesuksen ja opetuslasten käyttöön, Luuk 8:1-3. Paavali sanoi, että rahan himo on kaiken pahan alkujuuri, 1 Tim 6:10. Raha itsessään ei siis ole pahan alkujuuri, vaan sen himoitseminen.
 
Jeesuksen opetus avautuu näistä lähtökohdista, Raha ei tee lopulta ketään rikkaaksi! On tärkeää koota aarteita taivaaseen, siellä ne säilyvät iankaikkisesti. Ymmärrän tämän niin, että meidän kannattaa laittaa aikaamme, voimavarojamme ja rahojamme Jumalan valtakunnan työhön, köyhien ja tarvitsevien auttamiseen. Kun teemme näin, niin sydämemme seuraa mukana. Sydämemme on siellä, missä on aarteemme, 6:21. Jumalan valtakunnan näkökulmasta rikas on se, joka antaa omastaan ja palvelee toisia.
 
Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olimme rakentaneet talon, mutta muuttotarkastuksessa tarvittavaa kirjallista rakennuslupaa emme löytäneet mistään. Tarkastus lähestyi uhkaavasti (=lupaavasti muuttoa ajatellen), mutta kiivaista ja perusteellisista etsinnöistä huolimatta lupa pysyi piilossa.

Lue lisää...