Hei,

huomenna eli vappuna on Jyväskylän seurakuntien järjestämä tapahtumakokonaisuus Kirkkopuistossa. Jeesus-marssi lähtee liikkeelle klo 13 ja  Kiitos-juhla alkaa klo 14 Kirkkopuistossa. Kirkkopuistossa on lapsille omia juttuja ja lisäksi tarjolla on mm. sopparuokaa.
 
Ensi sunnuntaina 6.5. on KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkossa klo 17. Iltamessussa kastetaan kaksi aikuista. Iltamessun opetuspuheen pitää nimikkolähettimme Mikko Puhalainen.
 
Olemme iloinneet tänä keväänä useasta kastetusta. Eilen oli Aleksin ja Hildan pienen pojan Eeron kastejuhla BrunssiKirkossa. Pöytäpaikat loppuivat kesken ja ruuat tuli syötyä lähes loppuun, joten tunnelma oli hyvä. Yritämme järjestää BrunssiKirkkoihin ensi syksynä pari pöytää lisää, jotta kaikille riittäisi paikkoja. Haluamme olla avoimia uusimme ja toivottavasti se välittyy kaikille uusille tulijoille.
Puhuin BrunssiKirkossa sunnuntain tekstistä, Joh 15:10-17. Noissa jakeissa Jeesus sanoo opetuslapsiaan ystävikseen. Eilen lauletussa tutussa virressä Jeesuksen sanotaan olevan lasten ystävä. Jeesus on siis sekä lasten että aikuisten ystävä. Ymmärrän tämän niin, että Hän iloitsee meistä. Hän puhuu meille ja Hän haluaa kuunnella meidän puhuvan Hänelle. Hän haluaa viettää aikaa meidän kanssamme. On ilmeisen tärkeää, että seurakunnassa saamme kokemuksen tällaisesta lähelle tulevasta Jeesuksesta. Kun ihmisellä on kokemus Jeesuksesta, niin opetus Hänestä on helpompi ottaa vastaan.
 
Sinusta iloiten!
Mika ja Tiina

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Brunssikirkossa rukoiltiin 16 v. poikani ja hänen kavereidensa puolesta. Rukousaiheenani oli, että pojat löytäisivät jotain järkevää ajanvietettä viikonloppuiltoihin.

Lue lisää...