Kaikesta kiittäen

Parisen vuotta sitten rakas ystäväni, jonka kanssa olimme aina käyneet srk:n tilaisuuksissa ja kirkossa, kysäisi lähtisinkö KohtaamisPaikan Alfa-kurssille. Alfa kuulosti lupaavalta ja myönnyin heti tietämättä sen tarkemmin, minne menemme. Onneksi lupasin, sillä pääsin elämäni upeimmalle matkalle, joka jatkuu edelleen, kiitos Herran!

Alfan aikaan koin olevani ihmeellisessä Isän johdatuksessa ja kannattelussa: sain taivaallisia unia, luin Raamatun ahmien järjestelmällisesti alusta loppuun nauttien sanasta, kuin olisin löytänyt aivan uuden kirjan ja rukouselämäni uudistui ja sain vastauksia mm. lapsille. Yhden alfaillan aikana rukoilimme yhdessä ja pyysimme Herraa parantamaan sairauksiamme. Rukoilin hiljaa itselleni apua lapsesta saakka olleeseen ankaraan migreeniini. Rukoukseen vastattiin ja arvostan suuresti nykyistä migreenitöntä elämää! Sain tiedonsanoja laulujen, raamatunkohtien ja näkyjen muodossa ja kyllä oli ajoittain vaikeaa olla "ihan vaan normaalisti", kun jalat olivat pilvissä ja pää keikkui sateenkaaren tuollapuolen. Eiväthän vaikeudet ja muut sairaudet elämästä minnekään poistuneet, mutta voisin lämmöllä sanoa, että "kyllä Isä osaa".

Rukous- ja uskonelämä tuntuu kaunistuvan ja kehittyvän edelleen sitä mukaa, kun omat jalanjäljet heikkenevät. Vein jokin aika sitten KohtaamisPaikka-illassa tiedonsanoja yhdelle läheisellemme. Rukoillessamme hän ohimennen sanoi, että voisin ehkä saada kielilläpuhumisen armolahjan. Ajattelin mielessäni sen olevan jopa minulle outoa. ;) No, rukoilin kotona polvistuen srk-talolla rukoiltavana olleitten puolesta, ja kuinka ollakkaan: sanoja vaan alkoi tulla, ja aivan vieraalla kielellä. Ei saksaa, ei kreikkaa, ei englantia, ei ruotsia, ei italiaa yms, joita hieman osaan... Sanat tulivat kuin laava tulivuoresta - arvaamatta ja muokaten minua. Sain ihanan rukouskielen armolahjan, tuli todella nöyrä ja kiitollinen olo - eheytynyt. Isämme osaa antaa meille voimia juuri silloin, kun tarvitsemme. Kiitos, rakas Jumala! Nyt olen rukoillut usein hiljaa itsekseni kielillä. Kun me elämässä menetämme jotain, taidamme saada aina paljon parempaa tilalle.

- Sirpa

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olen kärsinyt "huonosta vatsasta" varmaan aina ja reagoinut vatsallani esimerkiksi kiireeseen ja stressiin. Ylävatsavaivoista olen kärsinyt reilusti yli kymmenen vuotta. Monesti olen ollut pitkiäkin aikoja lääkityksessä, varsinainen diagnoosi on ollut refluksitauti, jossa vatsahappo pääsee ruokatorveen. Refluksilääkkeiden tai voimakkaiden närästyslääkkeiden avulla olen kuitenkin pystynyt elämään.

Lue lisää...