Luemme Raamattua

16. toukokuuta: 1. Moos. 4, Hepr. 3

Hepr. 3

1. Moos. 4

 

Tämän päivän tekstit kannattaa ehkä lukea normaalista poiketen toisinpäin. Vanhan testamentin luku on sellainen joka johtaa helposti sivuraiteille siitä asiasta, mistä molemmat luvut tänään puhuvat, rehellisyydestä Jumalan edessä. Läpi raamatun kerrotaan siitä että Jumala on armollinen. Läpi raamatun kerrotaan kuinka on käynyt kun ihmiset ovat kääntyneet pois Jumalasta. Raamatun perusteella on vaikea kuvitella, että Jumala, maailmankaikkeuden luoja, ei tietäisi tekojamme ja ajatuksiamme. 
Silloin kun harhaudumme, teoin tai ajatuksin, ei meidän tulisi kääntyä Jumalasta poispäin, vaan pikemminkin Hänen puoleensa. Siihen hän rohkaisee meitä näiden raamatun tekstien kautta.
 

- Tomppa

Kävijöiden kertomaa

Olen kärsinyt "huonosta vatsasta" varmaan aina ja reagoinut vatsallani esimerkiksi kiireeseen ja stressiin. Ylävatsavaivoista olen kärsinyt reilusti yli kymmenen vuotta. Monesti olen ollut pitkiäkin aikoja lääkityksessä, varsinainen diagnoosi on ollut refluksitauti, jossa vatsahappo pääsee ruokatorveen. Refluksilääkkeiden tai voimakkaiden närästyslääkkeiden avulla olen kuitenkin pystynyt elämään.

Lue lisää...