Jeesus paransi päänsärkyni

Olin ollut koko päivän liikenteessä ja kiertänyt työni puolesta rippijuhlia ympäri kaupunkia. Oli tosi kuuma ilma. Juominen jäi vähäiseksi. Illalla totesin, että liian vähäiseksi. Olin alfa-kurssin tiimiläisenä Lehtisaaressa. Alfassa pystyin kyllä soittamaan laulut ja kuuntelin opetuksenkin.

Tuntui kuitenkin, että olo oli tosi huono ja se vain huononi opetuksen loppua kohden. Lopulta tein johtopäätöksen, että ryhmään en pysty jäämään. Maha oli sekaisin eikä pää tahtonut kestää valoa eikä ääntä. Ostin litran Vichyä ja menin ulos juomaan sitä pääni laukkua vasten nojaten. Otin särkylääkkeen, mutta se ei tuntunut auttavan yhtään.

Veneen kyytiin meneminen paluumatkalla oli aika tuskallista ja venematkalla piti olla aivan hiljaa paikallaan, ettei viereisten tarvitsisi kärsiä. Kun lähestyimme rantaa, vieressäni istunut toinen tiimiläinen kosketti kevyesti olkapäätäni ja rukoili: "Jeesus, paranna Marke." Ei muuta. Kun nousin veneestä paria minuuttia myöhemmin, päätä ei enää särkenyt. Muu olo tosin pysyi ennallaan kunnes sain tankattua riittävästi nestettä, mutta eipä särkenyt päätä sen kummemmin! Muutos voinnissa oli niin nopea, että uskallan kiittää siitä Jeesusta.

- Marke

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Jeesuksen seurassa kulkevan elämä on usein aika jännää. Jokapäiväisessä elämässä tulee vastaan pieniä ihmeitä, joista ei aina huomaa iloita tai kertoa eteenpäin. Tässä muutama välähdys omasta elämästäni.

Lue lisää...