Jumala vastasi rukoukseen Siwan nurkalla

Olin tulossa töistä kotiin kesäisenä tiistai-iltapäivänä, kun tapasin kaupungilla naapurustossamme asuvan perheen äidin ja pojan. Vaihdoimme kuulumisia ja kävi ilmi, ettei tämä äiti kuullut toisella korvallaan mitään, se oli ollut aivan tukossa jo muutamia päiviä.

Tilanne oli vielä sikäli kiusallinen, että hänellä oli parin päivän kuluttua lääkärintarkastus uutta työtä varten, eikä ollut oikein varmuutta miten huono kuulo vaikuttaisi työtilanteeseen.

No, minä rohkaisin mieleni ja kysyin, saisinko rukoilla tuon korvan avautumisen puolesta. Ehdotus taisi olla hieman yllättävä tälle naapurille, vaikka hän uskova ihminen onkin. Hän antoi kuitenkin luvan, ja niin minä rukoilin hänen puolestaan siinä Siwan nurkalla. Rukoilin hyvin lyhyen, ehkä kymmenen sekunnin mittaisen rukouksen.

Hän totesi, ettei edelleenkään kuule korvalla mitään, mutta tuntui kuitenkin, kuin jotakin olisi tapahtunut. Totesimme, että katsotaan mitä Jumala tekee, he lähtivät jatkamaan matkaansa ja minä omaani.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin tapasin heidät vielä uudelleen aivan tässä kotinurkillamme. Naapurimme oli innoissaan. Hän kertoi, että jostain tuolta onteloista valuu koko ajan limaa nieluun ja korvalla on taas alkanut kuulla!

Muutaman päivän kuluttua kysyin vielä erikseen vointia ja lääkärintarkastusta. Hän kertoi, että korva oli tuolloin avautunut täysin, kuulo oli palautunut ennalleen ja lääkärintarkastuksestakin hän oli saanut terveen paperit.

Itseäni tämä tapaus rohkaisi kyllä kovasti. Uskon, että Jumala kutsuu meitä juuri tähän: olemaan Hänen käytettävissään missä tahansa kuljemmekin. Jumala rakastaa niitä ihmisiä, joita kohtaamme arjessa ja tahtoo käyttää meitä rakkautensa välikappaleina, jotta nämä ihmiset parantuisivat ja - mikä tärkeintä - oppisivat tuntemaan Jeesuksen.

- Heikki Niittylä

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...