Poikamme on rukousvastaus

Poikaamme oli toivottu ja rukoiltu perheeseemme jo pitkään. Esikoistyttäremme oli juuri täyttänyt 4-vuotta ja hän toivoi myös hartaasti pikkusisarusta.

Loppusyksystä 2013 tyttäremme alkoi rukoilla aktiivisesti, että hän saisi kuulla Jeesuksen äänen. Usein näihin rukoustilanteisiin liittyi lisäksi rukous pikkusisaruksesta. Tyttäremme rukoili useana iltana peräkkäin: ”Rakas Jeesus, haluaisin kuulla Sinun äänen!”. Rukous yleensä jatkui kysellen: ”Jeesus, milloin meille tulee vauva?”, jonka jälkeen tytär oli hetken hiljaa, kuunnellen: ”Ai pian!, äiti Jeesus sanoo, että meille tulee pian vauva!” Tämä sama tyttären rukouskaava toistui spontaanisti useana iltana peräkkäin, noin viikon ajan.

Näistä rukoushetkistä parin viikon kuluttua tein positiivisen raskaustestin! Tyttäremme tiesi ennen meitä vanhempia, että meille olisi pian tulossa vauva, koska Jeesus kertoi sen hänelle.

- Nainen, 34 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...