Ihmeellinen autokauppa

Olimme myymässä vanhaa autoamme, ja kerroin asiasta KohtaamisRyhmässä. Koska meillä oli tarve saada se myytyä nopeasti, eräs paikallaolijoista ehdotti minulle, että rukoillaan asian puolesta. Minä vain totesin, että meillä on paljon isompiakin rukousaiheita. Autoasiaakin kuitenkin muistettiin ohimennen rukouksessa.

Kun sitten saimme auton pestyä, katsastettua ja laitettua myyntikuntoon, laitoimme illalla myynti-ilmoituksen nettiin. Heti seuraavana aamuna halukas ostaja laittoi viestiä, että on kiinnostunut ja haluaa keskustella mahdollisimman pian.

Mieheni soitti hänelle töiden jälkeen, ja mies varasi auton. Hän asui rannikolla asti, mutta sanoi lähettävänsä seuraavana päivänä poikansa autoa ostamaan. Mieheni yritti selittää, ettei auto ole ihan priima, mutta ostaja kysyi vain, saako sen ajamalla perille.

Niinpä pojat sitten seuraavana päivänä saapuivat autoa ostamaan. He maksoivat tasarahan ilman koeajoa ja kertoivat isän kieltäneen jopa tinkaamisen, ettei myyjä vain suutu ja päätä olla myymättä! Taustalla oli, että sama mies oli yrittänyt ostaa jo useampaa sellaista autoa, ja joka kerta myyjä oli viime hetkellä myynyt auton toiselle ostajalle, joka oli saapunut paikalle nopeammin.

Melkoinen rukousvastaus meille!

- Anna

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...