Ihmeellinen autokauppa

Olimme myymässä vanhaa autoamme, ja kerroin asiasta KohtaamisRyhmässä. Koska meillä oli tarve saada se myytyä nopeasti, eräs paikallaolijoista ehdotti minulle, että rukoillaan asian puolesta. Minä vain totesin, että meillä on paljon isompiakin rukousaiheita. Autoasiaakin kuitenkin muistettiin ohimennen rukouksessa.

Kun sitten saimme auton pestyä, katsastettua ja laitettua myyntikuntoon, laitoimme illalla myynti-ilmoituksen nettiin. Heti seuraavana aamuna halukas ostaja laittoi viestiä, että on kiinnostunut ja haluaa keskustella mahdollisimman pian.

Mieheni soitti hänelle töiden jälkeen, ja mies varasi auton. Hän asui rannikolla asti, mutta sanoi lähettävänsä seuraavana päivänä poikansa autoa ostamaan. Mieheni yritti selittää, ettei auto ole ihan priima, mutta ostaja kysyi vain, saako sen ajamalla perille.

Niinpä pojat sitten seuraavana päivänä saapuivat autoa ostamaan. He maksoivat tasarahan ilman koeajoa ja kertoivat isän kieltäneen jopa tinkaamisen, ettei myyjä vain suutu ja päätä olla myymättä! Taustalla oli, että sama mies oli yrittänyt ostaa jo useampaa sellaista autoa, ja joka kerta myyjä oli viime hetkellä myynyt auton toiselle ostajalle, joka oli saapunut paikalle nopeammin.

Melkoinen rukousvastaus meille!

- Anna

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Kun olin 19, elämäni oli romahtamassa. Paljon pettymyksiä lyhyen ajan sisällä. Lisäksi paljon raskaita muistoja lapsuudesta, joista vaikea päästä yli. Elämän tarkoitus kateissa ja kaikki oli hyvin synkkää. Olin yksin ja masentunut. Muistin iltarukouksen jonka isoäitini oli opettanut. Päätin kokeilla rukousta. Laitoin kädet ristiin ja sanoin mielessäni: "jos siellä on joku, niin auta".

Lue lisää...