Kivut jäivät kirkkoon

Minulla oli ollut vasen lapa kipeänä jo useita viikkoja. Kipu oli pahentunut niin, että käden käyttö oli haastavaa, ja kipu valvotti iltaisin. Myös oikea polveni oli kipeä. Se kipeytyi toistuvasti, vaikka lääkäri sanoi vuosia sitten, että polvi korjaantuu liikunnalla ja fysioterapialla.

Päätin pyytää KohtaamisPaikassa kaupunginkirkossa rukousta kyseisten vaivojen puolesta. Henkilö, joka rukoili puolestani, teki otsaani öljyllä ristinmerkin. Sitten hän kehotti minua kiittämään paranemisesta. Hän kertoi, ettei yleensä tee niin, vaan että Herra oli kehottanut häntä siihen. En kokenut mitään ihmeellistä, mutta kiitin kuitenkin Herraa, uskoen että hän voi parantaa.

Kun kävelin alttarilta, ei polvessani tuntunut mitään kipua edes portaissa! Jäin ihmettelemään asiaa mielessäni, mutta niin vain kävi, että sen jälkeen kipu ei ole palannut takaisin kyseisiin paikkoihin, vaikka tapahtumasta on jo puoli vuotta. Oikea lapa ja vasen polvi sen sijaan ovat välillä kipeät, mutta vain vähän. ;) Kiitos Herralle!

- Anna

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...