Lompakko löytyi!

Helmikuussa 2015 olin käymässä vanhempieni luona toisella paikkakunnalla. Palattuani kotiin en löytänyt lompakkoani mistään tavaroideni joukosta. En kuitenkaan heti huolestunut asiasta, vaan ajattelin sen jääneen vanhempieni luo.

Seuraavana aamuna laitoinkin heille viestiä, jos he voisivat etsiä lompakkoa puolestani. En vieläkään osannut huolestua asiasta. Etsiskelin lompakkoa samalla kotoani, mutta koska sitä ei löytynyt, olin varma, että olin unohtanut sen reissuun.

No, illalla vanhempani laittoivat viestin, etteivät hekään olleet nähneet lompakkoani. Siinä vaiheessa aloin pikkuisen huolestua. Seuraavan päivän aikana etsin lompakkoa kuumeisesti kotoa, mutta turhaan. Koska olin etsinyt lompakkoa aktiivisesti jo muutaman päivän, alkoi usko sen löytymiseen jo horjua. Niinpä ajattelin käyttää viimeisen oljenkorren ja pyytää rukousta WhatsApp-rukousryhmän kautta. Siinä vaiheessa olin värvännyt myös mieheni etsintöihin mukaan. Kun olin laittanut rukouspyyntöviestin, ei mennyt kauaakaan, kun mieheni löysi lompakon - autosta! Tuossa hetkessä harmittelin ainoastaan sitä, etten ollut laittanut rukouspyyntöä jo aikaisemmin! ;-)

- Jenni Kivinen

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Yksitoista vuotta sitten miehelläni oli useampi aivoverenkierronhäiriö. Lopputuloksena oli pieni kuolio, joka vei kuulon ja tasapainon vasemmalta puolelta. Eläke kummitteli todennäköisenä, mutta sitkeä mies palasi kuitenkin töihin. Kuulo ja tasapaino pysyivät kuitenkin poissa.

Lue lisää...