Lompakko löytyi!

Helmikuussa 2015 olin käymässä vanhempieni luona toisella paikkakunnalla. Palattuani kotiin en löytänyt lompakkoani mistään tavaroideni joukosta. En kuitenkaan heti huolestunut asiasta, vaan ajattelin sen jääneen vanhempieni luo.

Seuraavana aamuna laitoinkin heille viestiä, jos he voisivat etsiä lompakkoa puolestani. En vieläkään osannut huolestua asiasta. Etsiskelin lompakkoa samalla kotoani, mutta koska sitä ei löytynyt, olin varma, että olin unohtanut sen reissuun.

No, illalla vanhempani laittoivat viestin, etteivät hekään olleet nähneet lompakkoani. Siinä vaiheessa aloin pikkuisen huolestua. Seuraavan päivän aikana etsin lompakkoa kuumeisesti kotoa, mutta turhaan. Koska olin etsinyt lompakkoa aktiivisesti jo muutaman päivän, alkoi usko sen löytymiseen jo horjua. Niinpä ajattelin käyttää viimeisen oljenkorren ja pyytää rukousta WhatsApp-rukousryhmän kautta. Siinä vaiheessa olin värvännyt myös mieheni etsintöihin mukaan. Kun olin laittanut rukouspyyntöviestin, ei mennyt kauaakaan, kun mieheni löysi lompakon - autosta! Tuossa hetkessä harmittelin ainoastaan sitä, etten ollut laittanut rukouspyyntöä jo aikaisemmin! ;-)

- Jenni Kivinen

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Satutin selkäni marraskuun alussa 2012, kun olin tyhjentämässä kuormaa peräkärrystä. Selkäkipu oli kiusallinen varsinkin öisin.

Lue lisää...