Liha-allergia parantui KohtaamisPaikka-illassa

Minulla on ollut vuosia liha-allergia, ja pari vuotta sitten jouduin jättämään sian- ja naudanlihan kokonaan pois ruokavaliostani, kun oireet pahenivat. Kyseinen allergia on ns. perinnöllinen koska omalla isälläni on samanlainen.

13. 6. 2010 olleessa KohtaamisPaikassa kaupunginkirkossa tulin käymään alttarilla rukoiltavana allergian puolesta. En ollut aiemmin ollut rukoiltavana asian puolesta, koska ajattelin että kyseessä on kuitenkin vain allergia. Lyhyen rukouksen ja öljyllä voitelun jälkeen menin penkkiin ja aloin tuntea aavistuksen verran lämpimämmän niskan. Mietin, tapahtuikohan tässä nyt jotain.

Kokeilin heti seuraavana maanantaina ja keskiviikkona syödä jauhelihakastiketta, hernekeittoa jauhelihalla ja seuraavana viikonloppuna vielä lisää jauhelihaa. Rukouksesta on nyt kulunut puolitoista kuukautta eivätkä oireet ole palanneet, vaikka olen syönyt paljon lihaa eri muodoissa, joten allergiani näyttää parannetulta. Tämä helpottaa kovasti elämää.

Kyllä parantuminen vahvisti uskoani entisestään, mutta ennen kaikkea olen kiitollinen siitä, että Jumala on antanut minulle mahdollisuuden todistaa tämän ihmeen kautta hänestä.

- Minna Tuohimaa

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Lue lisää...