Urheiluvamma parani

Perheeseeme kuuluu kaksi jalkapalloilevaa poikaa (13v, 16v). Liikunta, liikkuminen ja jalkapallotouhut ovat olleet molemmilla pojilla jo vuosia eppuluokasta lähtien keskeinen osa elämää ja harrastus on tuonut todella tärkeitä asioita lastemme ja perheemme elämään.

Vanhemmalle pojallemme tuli syksyllä 2009 todella hankala nivusen urheiluvamma. Vamma on ollut liikkumista rajoittava ja hankaloittava ja tämä on estänyt kokonaan osallistumisen jalkapallokuvioihin yli seitsemän kuukauden ajan. Olemme kokeilleet kaikkea mahdollista vamman kuntouttamiseksi lääkärin ja fysioterapeutin ohjeita noudattaen, mutta tähän mennessä mikään ei ole auttanut. Tilanne on ollut pitkään todella hankala kaikille osapuolille, odottelua, toivoa ja pettymystä.

Keväällä 2010 KohtaamisPaikan iltamessussa kaupunginkirkossa rukouspalvelijat rukoilivat jalan parantumisen puolesta. Muutamia päiviä tilaisuuden jälkeen tilanteeseen tuli selkeä käänne. Rukoustilanteen jälkeen seuraavalla viikolla jalka kesti osallistumisen rajumpaan aktiviteettiin ilman kipua. Jalka ei aiemmin ollut kestänyt rajumpaa rasitusta, vaikka tätä oli toistuvasti kokeiltu. Meille perheenä tämä on iso todistus Jumalan hyvyydestä ja rukouksen voimasta sekä seurakunnan kautta tulevan palvelutyön merkityksestä ja mahdollisuuksista. Poika on pikkuhiljaa palailemassa takaisin jalkapallokuvioihin mukaan. Jalka on kestänyt osallistumisen jalkapalloharjoituksiin.

- Nainen, 45 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...