Jumala järjesti kesätöitä

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Rukous poikikin muutaman haastattelukutsun, mutta ei työpaikkaa. Päätin pyytää esirukousapua seurakunnasta kirjoittamalla rukouspyyntölapun, jossa pyysin rukoilemaan pojallemme hyvää kesätyöpaikkaa. Kun jätin lapun huhtikuisena sunnuntaina, poikamme sai haastattelukutsun heti tiistaina. Seuraavan viikon tiistaina hän oli haastattelussa, ja torstaina hänelle ilmoitettiin, että hän oli saanut kyseisen, hyvän työpaikan.

Jumala teki ihmeen, sillä kaikki kesätyöpaikat oli huhtikuun lopussa käytännössä jo jaettu. Tämä yritys oli näin myöhään yllättäen saanut päämajastaan luvan rekrytoida kesäksi vielä toisen työntekijän (ensimmäinen oli rekrytoitu normaaliin tapaan alkuvuodesta). Herralla on valta avata ovia!

- Äiti

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Minulla on joskus rytmihäiriöitä. Yleensä ne tulevat, jos rasitan esimerkiksi puutarhatöissä itseäni liikaa tehdessäni töitä ylävartalolla. Syksyllä 2009 sattui erikoisesti, sillä rytmihäiriöitä saattoi tulla levossakin. Niin oli tapahtunut jo useana päivänä. Tosin tuntemukseni olivat muljahduksia, jotka tasoittuivat pian, mutta kuitenkin ne olivat epämiellyttäviä.

Lue lisää...