Jumala järjesti kesätöitä

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Rukous poikikin muutaman haastattelukutsun, mutta ei työpaikkaa. Päätin pyytää esirukousapua seurakunnasta kirjoittamalla rukouspyyntölapun, jossa pyysin rukoilemaan pojallemme hyvää kesätyöpaikkaa. Kun jätin lapun huhtikuisena sunnuntaina, poikamme sai haastattelukutsun heti tiistaina. Seuraavan viikon tiistaina hän oli haastattelussa, ja torstaina hänelle ilmoitettiin, että hän oli saanut kyseisen, hyvän työpaikan.

Jumala teki ihmeen, sillä kaikki kesätyöpaikat oli huhtikuun lopussa käytännössä jo jaettu. Tämä yritys oli näin myöhään yllättäen saanut päämajastaan luvan rekrytoida kesäksi vielä toisen työntekijän (ensimmäinen oli rekrytoitu normaaliin tapaan alkuvuodesta). Herralla on valta avata ovia!

- Äiti

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

New Wine -kesätapahtumassa Himoksella 2013 meillä oli ensimmäistä kertaa vuokrattuna mökki. Oli mukavaa jakaa kokemaansa toisten kanssa. Tulin myös valittaneeksi läheisilleni kipua lavassani, se haittasi jo opetuksessa oloakin. Sattui niin voimakkaasti, että pyysin toisia rukoilemaan puolestani.

Lue lisää...