Hyvät yöunet

Jumala toimi omassa ja perheeni elämässä KohtaamisPaikan kautta hyvin konkreettisesti. Meidän vauvan ja taaperon yöunien puolesta rukoiltiin ja rukousvastaus tuli heti seuraavana yönä. Rauhalliset yöunet ovat jatkuneet siitä lähtien.

Jumala on myös antanut minulle intoa lukea Raamattua ja KohtaamisPaikassa ylistäessäni koen hyvin vahvasti Jumalan Pyhän Hengen läsnäolon. Kielillä rukoilemisen lahja, jonka sain tiedonsanojen kautta, on vahvistanut rukouselämääni.

Tiedonsanat rohkaisivat myös äitiäni. Hän asuu muualla Suomessa. Kun hän oli käymässä luonani hän päätti tulla kanssani KohtaamisPaikkaan. Juuri sinä iltana hän sai tiedonsanat asiaan, jota oli kysellyt Jumalalta kauan!

- Nainen, 30 v.

Seuraava KohtaamisPaikka

su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su marras 18, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Kun olin 19, elämäni oli romahtamassa. Paljon pettymyksiä lyhyen ajan sisällä. Lisäksi paljon raskaita muistoja lapsuudesta, joista vaikea päästä yli. Elämän tarkoitus kateissa ja kaikki oli hyvin synkkää. Olin yksin ja masentunut. Muistin iltarukouksen jonka isoäitini oli opettanut. Päätin kokeilla rukousta. Laitoin kädet ristiin ja sanoin mielessäni: "jos siellä on joku, niin auta".

Lue lisää...