Mikä on elämän tarkoitus? Mitä tapahtuu kun kuolemme? Mitä Jeesus merkitsee meidän elämässämme? Miten käsittelen syyllisyyttä? Jos mietit tällaisia kysymyksiä, Alfa on sinua varten. Alfa on tarkoitettu sille, joka haluaa tutustua kristinuskon sanomaan tai tutkia sen väitteitä.

Mitä Alfa on?
- Avoin jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys.
- Luentoja, keskustelua, hauskaa yhdessäoloa yhteisen iltapalan ääressä.
- Fanaattisuus ei kuulu Alfaan
- Avoimuus on Alfan perusarvoja. Alfassa saa kysyä ja asettaa kyseenalaiseksi.

Mitä Alfassa tapahtuu?
Kurssilla puhutaan muun muassa seuraavista aiheista: Kuka Jeesus on? Miksi Jeesus kuoli? Miksi ja miten lukisin Raamattua? Miksi ja miten rukoilen? Kuka Pyhä Henki on? Miten Jumala johdattaa meitä? Miten voin vastustaa pahaa? Miksi ja miten kertoisin toisille? Vieläkö Jumala parantaa? Mikä on seurakunta? Jokaisen luennon jälkeen keskustellaan ryhmäläisiä kiinnostavista asioista. Yhdessä ollessamme opimme tuntemaan myös toisiamme.

Mitä Alfa maksaa?
Alfa-kurssit ovat ilmaisia. 

Seuraava Alfa pidetään 26.9.-21.11. (ei viikolla 42) Kortepohjan kirkossa, Isännäntie 4, keskiviikkoisin klo 18-20. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tiinakilkki(ät)gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su marras 25, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su joulu 02, 2018 @18:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su joulu 09, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Mieheni käytti kulmahiomakonetta, ja tuossa työssä hänen silmäänsä lensi metallia koneen hiontakipinästä. Mieheni hakeutui heti hoitoon, mutta lääkäri ei saanut metallinkappaletta pois silmästä.

Lue lisää...