Mikä on elämän tarkoitus? Mitä tapahtuu kun kuolemme? Mitä Jeesus merkitsee meidän elämässämme? Miten käsittelen syyllisyyttä? Jos mietit tällaisia kysymyksiä, Alfa on sinua varten. Alfa on tarkoitettu sille, joka haluaa tutustua kristinuskon sanomaan tai tutkia sen väitteitä.

Mitä Alfa on?
- Avoin jokaiselle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa on kysymys.
- Luentoja, keskustelua, hauskaa yhdessäoloa yhteisen iltapalan ääressä.
- Fanaattisuus ei kuulu Alfaan
- Avoimuus on Alfan perusarvoja. Alfassa saa kysyä ja asettaa kyseenalaiseksi.

Mitä Alfassa tapahtuu?
Kurssilla puhutaan muun muassa seuraavista aiheista: Kuka Jeesus on? Miksi Jeesus kuoli? Miksi ja miten lukisin Raamattua? Miksi ja miten rukoilen? Kuka Pyhä Henki on? Miten Jumala johdattaa meitä? Miten voin vastustaa pahaa? Miksi ja miten kertoisin toisille? Vieläkö Jumala parantaa? Mikä on seurakunta? Jokaisen luennon jälkeen keskustellaan ryhmäläisiä kiinnostavista asioista. Yhdessä ollessamme opimme tuntemaan myös toisiamme.

Mitä Alfa maksaa?
Alfa-kurssit ovat ilmaisia.

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olen kärsinyt unettomuudesta jo pitkähkön aikaa. Tuntuu, että arjen hulinoissa olen kadottanut jonnekin OFF-nappulan, jolla voisi saada mielen rauhalliseksi yöajaksi. Uniajasta on enemmänkin tullut piinaavaa odotusta kuin virkistävä lepohetki. Monenlaista olen yrittänyt tehdä asian eteen ja toki rukoiltukin on.

Lue lisää...