Lapa parani Himoksella

New Wine -kesätapahtumassa Himoksella 2013 meillä oli ensimmäistä kertaa vuokrattuna mökki. Oli mukavaa jakaa kokemaansa toisten kanssa. Tulin myös valittaneeksi läheisilleni kipua lavassani, se haittasi jo opetuksessa oloakin. Sattui niin voimakkaasti, että pyysin toisia rukoilemaan puolestani.

Aikuinen tyttäremme rukoili: "Auta Herra. Ota kipu pois lavasta, jotta äiti voi olla opetuksessa." Tapahtui ihme. Kipu katosi, eikä tuntunut lainkaan opetuksen aikana. Harmitti ja nauratti, kun kipu tuli takaisin opetuksen päätyttyä. Tarinan opetus: pyydetään enemmän.

Parin päivän kuluttua olin sitten palaamassa omasta kanavastani, kun kuljin pääteltan ohi. Juuri silloin pääteltasta kuului tiedonsana: "Jumala haluaa parantaa jonkun naisen oikean lavan!" Tarkkaa! Juuri se oli vaivani. Niinpä käännyin pääteltalle ja menin rukoiltavaksi. Omalla vuorollani rohkenin kertoa muitakin sairauksia ja rukoilimme kokonaisterveyttä, kiittäen ja ylistäen kaikesta jo saadusta. Ja lapani todellakin parani! Muita sairauksia on vielä jäljellä. Uskon kuitenkin, että aikanaan Hän "parantaa kaikki sairauteni". (Ps. 103:3)

- Mirja Honkasalo

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Satutin selkäni marraskuun alussa 2012, kun olin tyhjentämässä kuormaa peräkärrystä. Selkäkipu oli kiusallinen varsinkin öisin.

Lue lisää...