Jumala muuttikin minut

Pyysin paljon rukousta avioliittoni puolesta: kirjoitin paljon nimettömiä rukouslappuja ainakin vuoden ajan ja kävin jatkuvasti esirukoiltavana. Koin, että Herra auttoi minua jaksamaan vaikeassa perhetilanteessa, antoi yliluonnollista rakkautta miestäni kohtaan ja poisti pelkoja.

Olin vuosia rukoillut näin: ”Herra sinun on muutettava minut tai mieheni, muuten en kestä ja lähden tästä liitosta.” Ja yhtäkkiä Jumala muutti minut. Olin jo päättänyt lähteä liitostamme ja olin menossa hakemaan eroa. Minulla oli jopa rauha asiasta, mutta sanoin vielä Herralle: ”Vielä voit vaikuttaa, etten lähde avioliitostani, jos se on sinun tahtosi.” Ja Jumala toimi! Se sai minussa aikaan kiitos- ja ylistysmielen. Tapahtumasta on nyt vuosi aikaa, ja edelleen olen kiitollinen ja tyytyväinen liittooni. Rakastan miestäni, vaikka tilanteet tai mieheni eivät ole muuttuneet yhtään.

- Satu Ahonen

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olimme myymässä vanhaa autoamme, ja kerroin asiasta KohtaamisRyhmässä. Koska meillä oli tarve saada se myytyä nopeasti, eräs paikallaolijoista ehdotti minulle, että rukoillaan asian puolesta. Minä vain totesin, että meillä on paljon isompiakin rukousaiheita. Autoasiaakin kuitenkin muistettiin ohimennen rukouksessa.

Lue lisää...