Apua Menieren tautiin

Olen kärsinyt vuodesta 2000 alkaen Menieren taudista vasemmassa korvassani. Vaiva alkoi aika lailla kertarysäyksellä voimakkaalla huimaus- ja pahoinvointikohtauksella, ja minut vietiinkin sairaalaan ambulanssilla, koska ei tiedetty mistä oli kyse.

Menieren taudin oireina esiintyy tinnitusta, kohinaa, huimausta ja kuulon alenemaa. Oireiden voimakkuus vaihtelee. Kohdallani tauti on koko ajan pysynyt lievänä, vaikka onkin kiusallinen.

23.9.2007 olin KohtaamisPaikka-illassa Kortepohjan kirkolla. Tuona iltana rukoiltiin sairaiden puolesta ja minunkin puolestani rukoiltiin, koska kuuloni oli tuolloin aika huono. Lähellä olleet ihmiset rukoilivat puolestani ja kuuloni palautui!

Sairaus ei ole parantunut kokonaan, ainakaan vielä, vaikka sen puolesta on rukoiltu useita kertoja. Kun korvan puolesta rukoillaan, tunnen Pyhän Hengen vaikutuksen siellä ja oireet usein vaimenevat, kuten tuollakin kerralla. Vaikka parantuminen ei ollut täydellinen, kokemus oli minulle merkittävä ja rohkaiseva.

- Kirsi Jämsén

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 06, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su tammi 13, 2019 @11:00
BrunssiKirkko
su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
su helmi 10, 2019 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...