Tajunta palasi rukousvastauksena

Tyttäreni Eevi löi päänsä noin 2-vuotiaana ja alkoi jonkin ajan kuluttua oksentaa kovasti ja tulla uneliaaksi. Lähdin viemään Eeviä sairaalaan taksilla ja päivystykseen päästyämme en saanut häntä enää herätettyä mitenkään.

Lääkärin mukaan Eevillä oli paha aivotärähdys. Lääkärin painaessa kipupistettä, Eevi reagoi hieman, mutta oli erittäin syvässä unessa tai tajuton. Heti päästyämme sairaalaan laitoin tekstiviestillä rukouspyyntöjä KohtaamisPaikan äitipiiriläisille. Sairaalassa lääkäri kehotti minua herättelemään Eeviä aina välillä, jotta huomattaisiin reagoiko hän. Epätoivoisena läpsyttelin poskia ja yritin vaikka mitä, mutta sain tytön vain juuri ja juuri reagoimaan, mutta en mitään kontaktia häneen. Olin valtavan huolissani.

Parin kolmen tunnin kuluttua Eevi yllättäen avasi silmänsä ja alkoi jutella ja tokeni tilastaan hämmästyttävän nopeasti. Laitoin iloissani viestiä äitipiiriläisille, jotka saivat viestin juuri lopetettuaan rukouksensa kokoontumisessaan. He kertoivat myöhemmin, että kokemus oli rukoilijoille aika mahtava.

- Sanna

Seuraava KohtaamisPaikka

su tammi 20, 2019 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
ti tammi 22, 2019 @17:00
Gospeljumppa
ti tammi 29, 2019 @17:00
Gospeljumppa
su helmi 03, 2019 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkossa
ti helmi 05, 2019 @17:00
Gospeljumppa

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Tulin uskoon helmikuussa 2006 työkaverini avustuksella. Sitä ennen en varsinaisesti kieltänyt uskovani Jumalaan, mutta en myöskään voinut sanoa olevani uskovainen. Tiesin, jonkun tai jonkin ohjailevan elämääni ja sydämessäni uskoin, että tuolla ylhäällä on jotain. Uskoontuloni ei ollut varmasti sattuma. Luulen, että Jumala oli tarkoittanut sen tapahtuvaksi juuri niin kuin se tapahtui.

Lue lisää...