Hei, 

ensi sunnuntaina 18.3. klo 11 on BrunssiKirkko Kristillisellä koululla. Opetusvastuussa on Heli. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmissä. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä, suosimme suolaista syötävää. Voit tuoda myös ruokailuastiat, niin säästämme kertakäyttöastioiden käytössä.
 
Viime sunnuntaina kastoimme kaksi maahanmuuttajaa. Kaste kosketti monella tavalla. Nämä ihmiset haluavat seurata Jeesusta ja tunnustaa sen julkisesti. Paavalin mukaan kaikki kastetut ovat saman Isän lapsia, vaikka olemme eri taustoista.

 

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 11.3. klo 17 Palokan kirkossa. Iltamessussa kastetaan kaksi aikuista. Opetuksen pitää Anna Alenius. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmissä kirkon alakerrassa. 
 
Opetin viime sunnuntain BrunssiKirkossa Alfan teemasta: Miten voin vastustaa pahaa? Itselleni jäi elämään seuraavat ajatukset. Saatana tietää meidän nimemme, mutta kutsuu meitä syntiemme mukaan. Jumala tietää syntimme, mutta kutsuu meitä nimeltä. Saatanan olemukseen kuuluu syyttäminen. Hän yrittää saada meidät syyttämään Jumalaa omasta tilanteestamme. Hän haluaa, että Jumala on meidän mielessämme epäluotettava ja epäreilu. Tämän lisäksi hän syyttää Jumalan edessä meitä synneistämme.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...