Pääsiäisen iloa elämääsi!
 
Kun Jeesus kärsi ja kuoli, niin Hän teki sen rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan. Jeesus olisi voinut pyytää 12 legioonaa enkeleitä (72 000) pelastamaan itsensä ristiltä, mutta Hän ei tehnyt sitä. Risti oli osa Jumalan suurta suunnitelmaa. Samalla tavoin kuin ylösnousemus.
 
Jeesuksen ylösnousemus on historiallinen tapahtuma, siitä kerrotaan Raamatussa ja sen vahvistaa lukemattomien kristittyjen kokemus: Jeesus elää tänään! 
 
Ensi sunnuntaina 8.4. klo 11 on BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Aloitamme brunssilla, joka toteutetaan isoina nyyttäreinä.  Suosimme suolaista syötävää. Voit tuoda myös omat ruokailuastiat, niin säästämme kertakäyttöastioissa. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin.

 

Hei,

palmusunnuntain (25.3.) iltamessu on Kaupunginkirkossa klo 17. Iltamessun puheen pitää aluekappalainen Seppo Wuolio.
 
Oli rohkaisevaa vierailla Södertäljessä Ruotsissa suomenkielisten helluntaiseurakuntien työntekijöiden tapahtumassa. Vaikka flunssa vaivasi, niin pystyimme palvelemaan suunnitellusti. Heillä on vahva ylistyskulttuuri ja Jumalan äänen kuuleminen on tuttua. Toisaalta meille tutut toimintatavat olivat heille uusia ja ilmeisen rohkaisevia. Erityisesti ryhmässä rukoileminen toistemme puolesta ja sen tiedostaminen, että jokainen voi kuunnella Jumalan ääntä, oli useimmille uutta. Opimme siis toinen toisiltamme. Heidän seurakunnissaan on vahva lähetysnäky ja monilla on kokemusta lähetystyöstä mitä erikoisimmissa paikoissa.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...