Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 10.6. klo 17 Kaupunginkirkossa.
 
Kotisivujemme raamatunlukuohjelma pyörii läpi kesän. Olemme aloittaneet lukemaan jälleen Raamattua alusta. Tämän päivän luvussa, 1 Moos 24, Abrahamin palvelija saa kokea erityisen johdatuksen etsiessään Iisakille vaimoa. Palvelija esitti mielessään Jumalalle merkin, joka toteutui ennen kuin hän ehti edes sanoa ajatustaan loppuun, 24:15. Rukouksiimme tulee erilaisia vastauksia. Joskus tulee punainen valo: tämä pyyntö ei ole meille jostain syystä hyväksi. Toisinaan tulee keltainen valo: odota tai jatka rukousta tämän asian äärellä. Joskus taas tulee välitön vihreä: rukousvastaus tulee nopeasti Abrahamin palvelijan tavoin. Joskus riittää yksi rukous tai huokaus ja joskus tarvitaan sinnikkyyttä. Pyhä Henki opettaa meitä rukoilemaan, Room 8:26.
 
Yksi viime aikojen rukousvastaus on se, että voimme pitää syksyn Alfan Kortepohjan kirkossa. Palaamme Kortepohjan kirkkoon yli 10 vuoden tauon jälkeen! Sunnuntaisin kokoonnumme jatkossakin Kaupunginkirkossa, Palokan kirkossa ja Kristillisellä koululla. Syksyn ohjelma löytyy kotisivujen kalenterista, kohtaamispaikka.net.

 

Hei,

Ensi sunnuntaina 27.5. klo 16 on KevätKohtaaminen meillä kotona Mustalammella, Kevättärentie 10. Jos sää sallii, niin olemme ulkona. Ohjelmassa on yhdessäoloa, syömistä ja rukousta. Bussin 27 päättäri on lähellä kotiamme. 
 
Puhuin viime sunnuntaina helluntain (pienois)evankeliumista, Joh 3:16. Jae on yksi tutuimmista koko Raamatussa. Siinä tulee ilmi Jumalan pelastava suunnitelma ytimekkäällä tavalla. Jaetta voi lähestyä muutaman kysymyksen avulla. 1. Kuka rakastaa? Jumala. Hän on aloitteellinen, rakkaus on Hänen asenteensa meitä ihmisiä kohtaan. 2. Ketä Jumala rakastaa? Maailmaa. Ei yhtä kansaa tai vain niitä, jotka rakastavat Jumalaa. Jumalan rakkaus ulottuu koko ihmiskuntaan. 
 
3. Miten rakkaus tulee ilmi? Siten, että Jumala lähetti ainoan Poikansa, Jeesuksen, kärsimään meidän tähtemme. Jumalan rakkaus on uhrautuvaa rakkautta. 4. Miksi Jumala rakasti meitä antamalla Poikansa kuolemaan puolestamme? Jumala on luonut meidät, Hän haluaa viettää iankaikkisuuden meidän kanssamme. 

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Mentyämme naimisiin elokuussa 2005 aloin rukoilla perheenlisäystä. Olin tuolloin 25-vuotias. Rukoilin melkein päivittäin, että Jumala antaisi meille lapsen tai lapsia, ja asian puolesta rukoiltiin usein eri yhteyksissä. Syksyllä 2007 tai alkutalvesta 2008 puolestamme rukoiltiin KohtaamisPaikka-illassa. Olimme tuolloin jo kahden vuoden ajan rukoilleet Jumalalta lasta.

Lue lisää...