Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 22.4. klo 17 Kaupunginkirkossa. 
Puhevastuussa ovat Tapio ja Kaija Karjalainen.
 
Ensi sunnuntaina päättyy New Wine -kesätapahtuman 11.-15.7. edullinen hintaporras. Himoksen New Wine -tapahtuma on ollut KohtaamisPaikan ihmisille todella tärkeä vuosien varrella, joten lähde mukaan. Tapahtumaan voi tulla myös tiimiläiseksi. Tiimiläisillä on useita etuja. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät sivuilta www.newwine.fi.
 
Jatkoin viime sunnuntaina opetusta lähetyskäskystä. Lähdin liikkeelle Luukkaan evankeliumin lähetyskäskystä, joka päättyy kehotukseen odottaa Pyhän Hengen varustusta tehtävään. Kolmen vuoden koulutuksen jälkeen opetuslapset eivät olleetkaan vielä valmiita tehtävään. He tarvitsivat Pyhän Hengen voiman.

 

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 15.4. klo 17 Palokan kirkossa. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin kirkon alakerrassa.
 
Opetin BrunssiKirkossa lähetyskäskystä, Matt 28:18-20. Otin esille viisi näkökulmaa, jotka voivat avata lähetyskäskyn tuoreella tavalla.
 
1.  Opetuslasten tekeminen on lähetyskäskyssä keskeistä. Tehtävä kuuluu meille kaikille. Jotkut lähetetään kauas, mutta omassa elinpiirissämme vaikuttaminen on yhtä lailla tärkeää. Kohta voidaan kääntää myös näin: mennessänne tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. Eli tehkää opetuslapsia siellä, missä liikutte tai vaikutatte.
2.  Opettaminen ei tarkoita vain tiedon jakamista, vaan siinä opetetaan kokonaisvaltaista Jeesuksen seuraamista. Elämme ihmisten rinnalla ja näytämme mallia siitä, mitä Jeesuksen seuraaminen elämässämme merkitsee.
3. Jeesuksen opetukset ovat kokonaisuus, johon kuuluvat myös lähimmäisen ja Jumalan rakastaminen, Matt 22:37-39 . Palveleminen on asenne, jolla kohtaamme ihmisiä. Lähetyskäsky tuo tähän sen välttämättömän lisän, että tuomme todistuksen Jeesuksesta. Usein sitten kun meiltä kysytään.
4. Lähetyskäsky on koko yhteisön asia. Se antaa meille identiteetin.
5. Lähetyskäsky läpäisee koko Raamatun

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...