Hei,

huomenna eli vappuna on Jyväskylän seurakuntien järjestämä tapahtumakokonaisuus Kirkkopuistossa. Jeesus-marssi lähtee liikkeelle klo 13 ja  Kiitos-juhla alkaa klo 14 Kirkkopuistossa. Kirkkopuistossa on lapsille omia juttuja ja lisäksi tarjolla on mm. sopparuokaa.
 
Ensi sunnuntaina 6.5. on KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkossa klo 17. Iltamessussa kastetaan kaksi aikuista. Iltamessun opetuspuheen pitää nimikkolähettimme Mikko Puhalainen.
 
Olemme iloinneet tänä keväänä useasta kastetusta. Eilen oli Aleksin ja Hildan pienen pojan Eeron kastejuhla BrunssiKirkossa. Pöytäpaikat loppuivat kesken ja ruuat tuli syötyä lähes loppuun, joten tunnelma oli hyvä. Yritämme järjestää BrunssiKirkkoihin ensi syksynä pari pöytää lisää, jotta kaikille riittäisi paikkoja. Haluamme olla avoimia uusimme ja toivottavasti se välittyy kaikille uusille tulijoille.

 

Hei,

ensi sunnuntaina 29.4. klo 11 on BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Kevään viimeisessä BrunssiKirkossa kastetaan Herrasen perheen vauva. Kirkko-osuus on tavanomaista lyhyempi ja se rakentuu kasteen ympärille. Olemme koolla seurakuntaperheenä lapset ja aikuiset yhdessä koko BrunssiKirkon ajan. Tarjoilu toimii entiseen tapaan isoina nyyttäreinä. Tuo suolaista syötävää, sillä tarjolle tulee juhlan kunniaksi kakkuja. Alussa syömme brunssin, sitten on kaste ja lopuksi on vielä kakkukahvit.

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...