Hei,

Ensi sunnuntaina 27.5. klo 16 on KevätKohtaaminen meillä kotona Mustalammella, Kevättärentie 10. Jos sää sallii, niin olemme ulkona. Ohjelmassa on yhdessäoloa, syömistä ja rukousta. Bussin 27 päättäri on lähellä kotiamme. 
 
Puhuin viime sunnuntaina helluntain (pienois)evankeliumista, Joh 3:16. Jae on yksi tutuimmista koko Raamatussa. Siinä tulee ilmi Jumalan pelastava suunnitelma ytimekkäällä tavalla. Jaetta voi lähestyä muutaman kysymyksen avulla. 1. Kuka rakastaa? Jumala. Hän on aloitteellinen, rakkaus on Hänen asenteensa meitä ihmisiä kohtaan. 2. Ketä Jumala rakastaa? Maailmaa. Ei yhtä kansaa tai vain niitä, jotka rakastavat Jumalaa. Jumalan rakkaus ulottuu koko ihmiskuntaan. 
 
3. Miten rakkaus tulee ilmi? Siten, että Jumala lähetti ainoan Poikansa, Jeesuksen, kärsimään meidän tähtemme. Jumalan rakkaus on uhrautuvaa rakkautta. 4. Miksi Jumala rakasti meitä antamalla Poikansa kuolemaan puolestamme? Jumala on luonut meidät, Hän haluaa viettää iankaikkisuuden meidän kanssamme. 

 

Hei,

seuraava KohtaamisPaikan iltamessu on sunnuntaina 20.5. klo 17 Kaupunginkirkossa. 
 
Viime sunnuntain iltamessussa kastettiin kaksi maahanmuuttajaa. Kirjoitin alkuvuodesta, että perustimme tammikuussa KohtaamisRyhmän maahanmuuttajille. Ryhmään kuuluu noin 12 aktiivista jäsentä. He puolestaan tuovat ystäviään käymään KohtaamisPaikassa ja monet kertovat uskostaan toisille, joten tämän ryhmän vaikutus on merkittävää. Ei vain täällä, vaan myös heidän lähtömaissaan.
 
Minua pyydettiin tällä viikolla kertomaan maahanmuuttajien hengellisestä tukemisesta Jyväskylän seurakunnan papeille. Puhuin kolmesta näkökulmasta, jotka ovat mielestäni keskeistä: perheenomaisuus, kokemus Jumalasta ja Raamatun opettaminen sopivina annoksina. Opetus ja tiedon saaminen on tärkeää, mutta kokemus Jumalasta ja yhteydestä toisiin näyttää olevan keskeisessä asemassa uskon syntymisessä ja uskossa kasvamisessa. Lopulta tämä saattaa päteä meihin kaikkiin!

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

21-vuotias poikamme alkoi marraskuussa hakea töitä ensi kesäksi. Hän lähetti talven aikana kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia. Kun hän maaliskuuhun mennessä ei ollut saanut yhtään yhteydenottoa, aloin rukoilla asian puolesta.

Lue lisää...