Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 23.9. klo 11-13 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Opetussarja Efesolaiskirjeestä jatkuu. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Syyskuun BrunssiKirkot ovat olleet suosittuja, niihin on osallistunut tänäkin syksynä paljon uusia kävijöitä. 
 
Marko opetti Efesolaiskirjeen toisesta luvusta. Yksi kantava teema luvussa on se, että seurakunnassa erilaiset ihmiset ja ihmisryhmät voivat löytää yhteyden toisiinsa. Marko toi historiasta esiin herätyksen aikoja, jolloin tämä on toteutunut erityisen näkyvällä tavalla. Kun helluntailiike syntyi USA:ssa reilut sata vuotta sitten, niin mustat ja valkoiset olivat samassa seurakunnassa. Se oli radikaalia tuolloin. Jeesus on seurakunnan keskus ja yhteys syntyy siitä, että suuntaudumme kaikki Jeesukseen päin ja olemme riippuvaisia Hänestä, 2:14-18. 

 

Hei,

seuraavina kolmena sunnuntaina (16., 23. ja 30.9) klo 11-13 on KohtaamisPaikan BrunssiKirkko Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Opetukset nousevat Efesolaiskirjeestä. Tulevan sunnuntain opetuksesta vastaa Marko Remes. Lapsille on omaa ohjelmaa kolmessa ikäryhmässä. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuo mieluiten suolaista syötävää. Tuo tarjottava omissa tarjoiluastioissa. Voit ottaa mukaan myös oman mukin, lautasen ja aterimet, niin säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 
On rohkaisevaa lähettää keskuudestamme ihmisiä erilaisille lähetysmatkoille. Eetu lähtee Tansaniaan syksyksi ja Marjatta lyhyemmälle reissulle Keski-Aasiaan. Puhalaisen Mikko tekee useampia reissuja työnsä puolesta lähetyskentille. Rukoillaan heidän matkojensa puolesta.

Seuraava KohtaamisPaikka

su syys 30, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su loka 07, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su loka 21, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkko
su loka 28, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su marras 11, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Sairastin kilpirauhasen liikatoimintaa. Sairaus on hoitamattomana kuolemaan johtava, eikä parane itsestään vaan vaatii lääke-, leikkaus- tai radiojodihoidon.

Lue lisää...