Kurkkukipu katosi silmänräpäyksessä

Olin saanut syysflunssan ja heräsin keskellä yötä karmeaan kurkkukipuun. Tuntui kuin kurkussani olisi ollut kaktus. Raahauduin puoliunisena vessaan, istuin pöntöllä ja mietin miten perustella Jumalalle se, että kurkkuni pitäisi parantua. Mietin vetoamista jakeeseen 2. Moos. 15:26: "Minä olen Herra, sinun parantajasi", josta olin juuri lukenut vähän aikaa sitten. Sitten mieleeni juolahti ajatus: "Herra, en voi ylistää sinua kipeällä kurkulla."

Samassa tapahtui kaksi asiaa. Ensinnäkin kurkkukipu hävisi välittömästi ja kokonaan. Toisekseen mielessäni alkoi soida ylistyslaulu "Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme, ilo Herrassa on meidän voimamme". Yhtäkkiä loputkin unenrippeet karisivat silmistäni ja olin täysin hereillä.

Ryntäsin makuuhuoneeseen, tyrkin miestäni hereille ja selitin innoissani mitä oli tapahtunut. Hän käänsi kylkeä ja totesi jotain sen suuntaista, että "aha, no kiva juttu, anna mun nyt nukkua"...

Ilmeisesti tuo väsynyt perusteluni sai Jumalan toimimaan. Olen jälkeenpäin miettinyt sitä, että ylistyksemme on varmasti Jumalalle oikeasti merkityksellinen asia. Lisäksi olen pohtinut, miten paljon kaikki ympärillämme olevat asiat vievät huomiotamme, kun olemme hereillä. Unisena oma järki ei tunkenut väliin, vaan yhteys Jumalaan oli tavallista välittömämpi.

- Kati Niittylä

Seuraava KohtaamisPaikka

su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su elo 19, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olen kärsinyt vuodesta 2000 alkaen Menieren taudista vasemmassa korvassani. Vaiva alkoi aika lailla kertarysäyksellä voimakkaalla huimaus- ja pahoinvointikohtauksella, ja minut vietiinkin sairaalaan ambulanssilla, koska ei tiedetty mistä oli kyse.

Lue lisää...