Kurkkukipu katosi silmänräpäyksessä

Olin saanut syysflunssan ja heräsin keskellä yötä karmeaan kurkkukipuun. Tuntui kuin kurkussani olisi ollut kaktus. Raahauduin puoliunisena vessaan, istuin pöntöllä ja mietin miten perustella Jumalalle se, että kurkkuni pitäisi parantua. Mietin vetoamista jakeeseen 2. Moos. 15:26: "Minä olen Herra, sinun parantajasi", josta olin juuri lukenut vähän aikaa sitten. Sitten mieleeni juolahti ajatus: "Herra, en voi ylistää sinua kipeällä kurkulla."

Samassa tapahtui kaksi asiaa. Ensinnäkin kurkkukipu hävisi välittömästi ja kokonaan. Toisekseen mielessäni alkoi soida ylistyslaulu "Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme, ilo Herrassa on meidän voimamme". Yhtäkkiä loputkin unenrippeet karisivat silmistäni ja olin täysin hereillä.

Ryntäsin makuuhuoneeseen, tyrkin miestäni hereille ja selitin innoissani mitä oli tapahtunut. Hän käänsi kylkeä ja totesi jotain sen suuntaista, että "aha, no kiva juttu, anna mun nyt nukkua"...

Ilmeisesti tuo väsynyt perusteluni sai Jumalan toimimaan. Olen jälkeenpäin miettinyt sitä, että ylistyksemme on varmasti Jumalalle oikeasti merkityksellinen asia. Lisäksi olen pohtinut, miten paljon kaikki ympärillämme olevat asiat vievät huomiotamme, kun olemme hereillä. Unisena oma järki ei tunkenut väliin, vaan yhteys Jumalaan oli tavallista välittömämpi.

- Kati Niittylä

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Brunssikirkossa rukoiltiin 16 v. poikani ja hänen kavereidensa puolesta. Rukousaiheenani oli, että pojat löytäisivät jotain järkevää ajanvietettä viikonloppuiltoihin.

Lue lisää...