Tasapaino palautui New Winessa

Yksitoista vuotta sitten miehelläni oli useampi aivoverenkierronhäiriö. Lopputuloksena oli pieni kuolio, joka vei kuulon ja tasapainon vasemmalta puolelta. Eläke kummitteli todennäköisenä, mutta sitkeä mies palasi kuitenkin töihin. Kuulo ja tasapaino pysyivät kuitenkin poissa.

Kuulon palautumisen puolesta rukoiltiin vuosia. Välillä oltiin tyytymättömiä Jumalaan - miksei mies parane?

Menimme 2013 kesällä New Wine -tapahtumaan. Jumala kehotti minua viemään miehen rukouspalveluun erään tietyn papin luo. En totellut. Vakuutin Jumalalle, että uskon Hänen parantavan kenen välityksellä tahansa. Enkä puhunut miehelleni mitään.

Sama toistui seuraavana iltana. Kyseinen pappi kävi asioimassa lähellämme monta kertaa "Nyt olisi helppo kysyä rukoilisiko hän..." En kysynyt.

Kolmantena iltana pyydettiin oikean korvan kuuroudesta kärsivää tulemaan eteen. Mies ei mennyt.  Väärä korva. Ehdottelin mökille lähtöä, mutta mies halusi vielä olla, kun "täällä on niin hyvä olla."  Koin, että taas Jumala muistutti... Sain lopulta kerrottua miehelleni, että Jumala on kehottanut viemään hänet rukouspalveluun tuon papin luo, jotta Jumala parantaisi häntä. Puoliso lähti heti. Kerroimme asian lyhyesti. Pappi rukoili lyhyesti. Sitten hän napsutti sormiaan ja kuuloa oli tullut hieman.

Seuraavana iltana jatkettiin. Useammalla ihmisellä oli ajatus, että tämän asian puolesta tulee rukoilla monta kertaa. Kuulo lisääntyi hieman. Päivän aikana oli huomattu kummallista muutosta yleisvoinnissa. Ihmeellistä oli tasapainon ilmestyminen! Voimakkaiden äänien kestäminen! Äänten suunnan kuuleminen!

Jumala tiesi meitä paremmin! Tasapainoaistin toimiminen on mahtavan helpottavaa arjessa. Nyt onnistuu esimerkiksi seisaaltaan pukeutuminen, maan kaivaminen, tikkailla kiipeäminen ja jopa yhdellä jalalla ympyrää hyppiminen. Tai jos kävellessä pudottaa jotain, voi sen poimia ja jatkaa matkaa hymyillen. Mahtavaa!

Lisäksi olen kiitollinen siitä, että Jumala on armollinen, kärsivällinen muistuttaja ja johdattaja.  Opetellaan tottelemaan nopeammin.

-Mirja, Enskan luvalla

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Vierailin seurakuntani ryhmän kanssa KohtaamisPaikka-illassa Palokan kirkossa maaliskuussa 2012. Koin illan aikana erityistä Jumalan läheisyyttä. Jumalanpalveluksen lopussa minulle tuntematon ihminen tuli sanomaan minulle sanan, jonka hän oli kokenut saaneensa minua varten: rohkeutta. Tuo sana "rohkeutta" tuntui tärkeältä.

Lue lisää...