Ilta Keskusseurakuntatalolla

Keskusseurakseukkariuntatalolla järjestettävissä KohtaamisPaikka-illat ovat vapaamuotoisempia kuin kirkoissa pidettävät illat. Istuimet järjestetään siten, että illan aikana voidaan olla pienissä ryhmissä.

Ohjelma alkaa laululla ja sen jälkeen esitellään lastenohjelmat Koppis 2-5 v ja KooPee 6-9 v sekä K10. Lapset siirtyvät omiin ohjelmiinsa ja isossa salissa lauletaan ylistyslauluja. Alle 2 v lapset voivat olla vanhempien valvonnassa leikkihuoneessa salin takaosassa.

Laulujen jälkeen on rukousta yhteisten asioitten puolesta. Siihen pääsevät kaikki halutessaan mukaan

koppis3

pienissä ryhmissä. Rukousta seuraa joitakin infoja ja usein joidenkin ihmisten haastatteluja.

Seuraavana on opetuspuheen vuoro. Yhteinen osuus päättyy noin klo 18.30, jolloin alkaa tarjoilu tarjoilutilassa ja myös mahdollisuus saada esirukousta salin etuosassa.

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su touko 27, 2018 @16:00
KevätKohtaaminen
su kesä 10, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su kesä 17, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen
su heinä 01, 2018 @16:00
KesäKohtaaminen

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Parannuin masennuksesta talvella 2011. Olin sairastanut vakavaa masennusta vuodesta -99. Vaikka elämässä kaikki oli tavallisesti, hyvin, ei minulla ollut elämänhalua. Olin varma että läheisteni elämä olisi paremmin jos kuolisin... Sain hoitoa. Useita sairaalajaksoja, kaksivuotinen psykoterapia, naisten ryhmä ja kuntoutuskursseja. Monenlaista apua lääkitysten lisäksi. Elämä jatkui.

Lue lisää...