Ilta Keskusseurakuntatalolla

Keskusseurakseukkariuntatalolla järjestettävissä KohtaamisPaikka-illat ovat vapaamuotoisempia kuin kirkoissa pidettävät illat. Istuimet järjestetään siten, että illan aikana voidaan olla pienissä ryhmissä.

Ohjelma alkaa laululla ja sen jälkeen esitellään lastenohjelmat Koppis 2-5 v ja KooPee 6-9 v sekä K10. Lapset siirtyvät omiin ohjelmiinsa ja isossa salissa lauletaan ylistyslauluja. Alle 2 v lapset voivat olla vanhempien valvonnassa leikkihuoneessa salin takaosassa.

Laulujen jälkeen on rukousta yhteisten asioitten puolesta. Siihen pääsevät kaikki halutessaan mukaan

koppis3

pienissä ryhmissä. Rukousta seuraa joitakin infoja ja usein joidenkin ihmisten haastatteluja.

Seuraavana on opetuspuheen vuoro. Yhteinen osuus päättyy noin klo 18.30, jolloin alkaa tarjoilu tarjoilutilassa ja myös mahdollisuus saada esirukousta salin etuosassa.

 

Seuraava KohtaamisPaikka

su elo 26, 2018 @17:00
Iltamessu Palokan kirkossa
su syys 02, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 09, 2018 @17:00
Iltamessu Kaupunginkirkko
su syys 16, 2018 @11:00
BrunssiKirkko
su syys 23, 2018 @11:00
BrunssiKirkko

KohtaamisPaikka FaceBookissa

Kävijöiden kertomaa

Olen kärsinyt "huonosta vatsasta" varmaan aina ja reagoinut vatsallani esimerkiksi kiireeseen ja stressiin. Ylävatsavaivoista olen kärsinyt reilusti yli kymmenen vuotta. Monesti olen ollut pitkiäkin aikoja lääkityksessä, varsinainen diagnoosi on ollut refluksitauti, jossa vatsahappo pääsee ruokatorveen. Refluksilääkkeiden tai voimakkaiden närästyslääkkeiden avulla olen kuitenkin pystynyt elämään.

Lue lisää...